Ga naar hoofdinhoud

Lid worden

Ben jij ondernemer in Oegstgeest? Of zakelijk actief in Oegstgeest? Dan is Platform Voor Ondernemers Oegstgeest dé manier om te netwerken met lokale mede-ondernemers, informatie uit te wisselen of inspiratie op te doen voor jouw onderneming.

De jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage is slechts € 130,- voor kleine bedrijven. Heeft jouw bedrijf 10 of meer werknemers, dan is de lidmaatschapsbijdrage € 200,-.

Waarom lid worden van PVOO?

  • Netwerken tijdens de maandelijkse bijeenkomsten.
  • PVOO werkt samen met de gemeente, Kamer van Koophandel en andere partijen om het ondernemersklimaat te bevorderen.
  • Mogelijkheid om jouw bedrijf op de kaart te zetten door middel van een presentatie tijdens een bijeenkomst, adverteren op de PVOO-website of een artikel te plaatsen in de Oegstgeester Courant.

Schrijf je vandaag nog in en word lid!

Vul het onderstaande digitale formulier in en meld je direct aan om lid te worden van Platform Voor Ondernemers Oegstgeest.

De jaarlijkse contributie wordt vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering. De factuur ontvang je van de penningmeester en dient te worden betaald na aanmelding en vervolgens jaarlijks in januari. Bij het vermelden van persoonsgegevens op onze site, nemen wij uiteraard de bepalingen van en voortvloeiende uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in acht. Als vereniging verwerken wij de persoonsgegevens van onze leden ten behoeve van de activiteiten die, gelet op de doelstelling van onze vereniging, gebruikelijk zijn. Dit houdt publicatie van contactgegevens op de openbare website van het PVOO in. Na ontvangst van het aanmeldformulier, ontvang je van het secretariaat een bevestiging en een factuur voor de lidmaatschapsbijdrage.

Contact opnemen?

Heb je vragen? Of benieuwd naar de netwerkmogelijkheden voor jou als ondernemer in Oegstgeest? Vul dan het onderstaande formulier in! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Back To Top