Ga naar hoofdinhoud

Atelier Fieliejee

Adres:
Endegeesterstraatweg 23
Postcode:
2342 AK
Plaats:
Oegstgeest
Telefoon:
06-20410286
Website:www.atelierfieliejee.nl
E-mail:dclf@atelierfieliejee.nl

Bedrijfs­omschrijving

Atelier Fieliejee, ontwerp en advies voor de bouw. Wij ontwerpen en begeleiden bouwprojecten net als alle architectenbureaus. Het bureau wordt geleid door Dennis Fillié die met bijna 40 jaar ervaring in alle mogelijke gebouwtypologieën, bouwwijzen en architectuurstijlen voortdurend op zoek is naar het optimum in gebruiks- en woongenot voor de opdrachtgevers van het bureau.

Meer informatie over onze recente projecten en onze handelswijze is te vinden op https://www.atelierfieliejee.nl.

Naast de dagelijkse bouwpraktijk doen wij fundamenteel onderzoek naar de eindeloze mogelijkheden in vorm, ruimte en licht. Voorbeelden daarvan zijn te vinden op https://www.pictorem.com/profile/atelier.fieliejee waar met regelmaat nieuwe beelden verschijnen.

Lees op www.pvoo.nl het nieuwsbericht waarmee Dennis zich heeft voorgesteld aan de PVOO leden.

Contact­persoon

Dennis Fillié

Eigenaar

Met mijn bijna 40 jaar ervaring in alle mogelijke gebouwtypologieën, bouwwijzen en architectuurstijlen, zijn we voortdurend op zoek naar het optimum in gebruiks- en woongenot voor de opdrachtgevers van Atelier Fielejee.

Meer informatie over onze recente projecten en onze handelswijze is te vinden op www.atelierfieliejee.nl.

Naast de dagelijkse bouwpraktijk doet Atelier Fieliejee met enorm veel plezier fundamenteel onderzoek naar de eindeloze mogelijkheden in vorm, ruimte en licht. Voorbeelden daarvan zijn te vinden op www.pictorem.com/profile/atelier.fieliejee waar met regelmaat nieuwe beelden verschijnen.

Word ook lid van PVOO

Ben jij ondernemer in Oegstgeest? Of zakelijk actief in Oegstgeest? En ben je op zoek naar nieuwe netwerkmogelijkheden? Dan is Platform Voor Ondernemers Oegstgeest wat voor jou!

Word lid

Back To Top