Ga naar hoofdinhoud

WerkHart B.V.

Adres:
Oude Vaartweg 2
Postcode:
2343 JD
Plaats:
Oegstgeest
Telefoon:
088-2252240
Website:www.werkhart.nl
E-mail:hart@werkhart.nl

Bedrijfs­omschrijving

WerkHart is de bemiddelaar in de bouw en ontzorgt zzp’ers en opdrachtgevers. WerkHart is in 2018 opgericht door mensen uit de bouwwereld en de uitzendbranche. De beste combinatie om zzp-werkers in de bouw te kunnen helpen en begeleiden. Daar is WerkHart voor bedoeld. Wij kennen de belangen van de zzp’ers, weten waar we op moeten letten en ontzorgen waar nodig. Zo kunnen onze vakmensen zich bezighouden met waar ze goed in zijn: bouwen. Bij WerkHart werk je als zzp’er in de bouw, je werkt mee aan grootschalige serieuze projecten en krijgt meer zekerheid.

Opdrachtgevers in de bouw kunnen zich aanmelden als partner van WerkHart en genieten van vele voordelen:
• De flexibiliteit van zzp’ers met tegelijkertijd de zekerheden van een bedrijf;
• Gemotiveerde mensen die goed betaald zijn en voldoen aan alle eisen die je stelt;
• Een vast aanspreekpunt;
• Veel minder administratieve rompslomp.

Contact­persoon

Maurice Dijkstra

Directeur

‘In al die jaren als zzp’er en timmerman heb ik veel geleerd, geobserveerd en ervaren tegen welke problemen een zzp’er aanloopt. Daarom ben ik twee jaar geleden gestart met WerkHart. Ik wilde een platform opzetten om zzp’ers in de bouw te ontzorgen en daarnaast een vaste ploeg vakmensen om me heen verzamelen. Samen met een aantal financieel verstandige mensen, is het me gelukt om WerkHart op te zetten. Ik ben trots op waar we nu staan.’

Word ook lid van PVOO

Ben jij ondernemer in Oegstgeest? Of zakelijk actief in Oegstgeest? En ben je op zoek naar nieuwe netwerkmogelijkheden? Dan is Platform Voor Ondernemers Oegstgeest wat voor jou!

Word lid

Back To Top