Ga naar hoofdinhoud

Over PVOO

Netwerken ontstaan waar belangen samenkomen. Ondernemers uit Oegstgeest vinden elkaar bij het Platform Voor Ondernemers Oegstgeest. Inmiddels treffen maandelijks zo’n 200 leden elkaar bij de netwerkbijeenkomst. Dit is dé gelegenheid om informatie uit te wisselen, inspiratie op te doen of serieuze zaken te bespreken.

Doelstelling

In 2003 is Platform Voor Ondernemers Oegstgeest tot stand gekomen om als één centraal aanspreekpunt van ondernemers te dienen naar gemeente, Kamer van Koophandel en andere belanghebbende partijen om zo het lokale bedrijfsleven te verbeteren en lokale economische groei te stimuleren. PVOO is een betrouwbare, deskundige partner en helpt ondernemers uit Oegstgeest om succesvol en maatschappelijk betrokken zaken te doen.

Bestuursleden

Het bestuur van het Platform Voor Ondernemers Oegstgeest is verantwoordelijk voor het contact met alle belanghebbende partijen en de maandelijkse bijeenkomsten voor de leden van PVOO. Het bestuur bestaat uit:

Gerrit Jan Bezemer

Voorzitter

Ronald Remmers

Penningmeester

Karen Rueb-Braakman

Bestuurslid evenementen

Anneke Anholts-Brussee

Secretaris

Sandra Nonhebel

Bestuurslid Communicatie & Marketing

Ereleden

Ronald Kuivenhoven

Ton van der Lans

Contact opnemen?

Benieuwd naar de netwerkmogelijkheden voor jou als ondernemer in Oegstgeest? Of wil je meer informatie over Platform Voor Ondernemers Oegstgeest? Vul dan het onderstaande formulier in!

Back To Top