Skip to content

Digitale Ondernemersdag071 op 26 november a.s.

 

Ondernemersdag071 op 26 november

Op donderdag 26 november wordt alweer de 4e online editie gehouden van Ondernemersdag071. Dit keer staan er een 5-tal onderwerpen centraal en een terugblik op de Week van de Ondernemer. Een vol programma voor en door ondernemers uit de Leidse regio. Kijk je ook weer mee om 16 uur? Aanmelden kan via: https://bit.ly/26november2020. In de week van de uitzending ontvang je de inlogcode.

 

Afwisselend programma

Ook dit keer komen ondernemers uit de regio aan het woord: wat houdt hen bezig, welke acties ondernemen zij, welke steun is voorhanden en hoe houden zij het vol? Het expertpanel neemt je mee in de laatste economische ontwikkelingen.

De volgende thema’s staan op het programma:

  • Digitalisering / bezoekerseconomie: De bezoekerseconomie staat onder druk door de maatregelen rondom het coronavirus. Organisaties die afhankelijk zijn van bezoekers schakelden daarom razendsnel om naar een online editie of aanbod. In de uitzending twee mooie voorbeelden. Te gast zijn Alexander Mouret van het Leiden International Film Festival en Amito Haarhuis van museum Boerhaave.
  • Jong ondernemerschap / innovatie / Week van de Ondernemer: Het valt niet mee om in deze tijd te ondernemen, zeker niet al je nog bezig bent aan de opbouw van je product of dienst. Je vindingrijkheid wordt op de proef gesteld, maar zeker ook je uithoudingsvermogen. Er is een bezoek gebracht aan Unmanned Valley in Katwijk om daar de ervaringen te horen. In Leiden bracht de gemeente in de Week van de Ondernemer een (virtueel) bezoek aan zo’n tien bedrijven. In de uitzending een compilatie.
  • Gemeentelijke inspanningen voor een sterke economie: Vanuit de overheid wordt er gelukkig aan ondernemers ondersteuning geboden, maar ook gemeenten zitten niet stil. Diverse crisisteams zijn in actie gekomen. In de studio zijn te gast wethouders Yvonne van Delft (Leiden) en Jacco Knape (Katwijk) om op de gemeentelijke inspanningen een toelichting te geven.

 

Houd ook de social media in de gaten van Ondernemersdag071 voor de laatste updates.

 

Expertpanel

De presentatie is wederom in handen van Gerda Schukking. Het expertpanel bestaat uit Erik Versnel (directievoorzitter Rabobank Leiden-Katwijk) en Martijn van Pelt (voorzitter VNO-NCW, stuurgroeplid Economie071), dit keer aangevuld met wethouder Yvonne van Delft.

 

Vorige aflevering gemist? Bekijk dan hier de aftermovie:  https://www.youtube.com/watch?v=Vhdcxqzo7QQ.

Back To Top