Skip to content

Benut de tweede ronde van vouchers voor digitalisering

De eerste 50 vouchers vanuit het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’ zijn door Economie071 toegekend aan bedrijven. De aanvragen variëren qua thema van digital marketing, denk aan het verbeteren van een website of webshop, tot cyber security. Op 1 juni 12.00 uur start de tweede ronde waarin nogmaals 50 vouchers beschikbaar zijn. Met de voucher kunnen ondernemers tot €1000 terugkrijgen van hun investering.

Bereid je aanvraag voor
Alle informatie over de voorwaarden en het invullen van het aanvraagformulier vind je op de website van Economie071. Wil je zeker weten dat je niets over het hoofd ziet of wil je bespreken waar je de voucher het beste voor kunt inzetten? Maak dan een afspraak voor een online coachingsgesprek. Je kunt kiezen uit drie coaches met ieder hun specialisatie. Een afspraak plan je gemakkelijk in via de kalender die je op diezelfde website vindt. Ook als je geen idee hebt hoe digitalisering jou als ondernemer zou kunnen helpen, is het handig om een afspraak in te plannen. De coaches denken graag met je mee.

Stappenplan
Hoe vraag je een voucher aan? Heel simpel:

  1. Lees allereest de voorwaarden voor het aanvragen van een voucher goed door.
  2. Vraag bij een leverancier van digitalisering een offerte aan. Deze heb je nodig bij het indienen van je aanvraag.
  3. Vul het aanvraagformulier volledig in. Dit formulier wordt op 1 juni 12.00 uur opengezet via deze pagina op de website van Economie071. Zorg ervoor dat je de benodigde documenten allemaal bij de hand hebt op je computer, zodat je de aanvraag in één keer kunt afronden.
  4. Binnen 10 dagen zal de beoordelingscommissie je inlichten over hun beslissing. Is je aanvraag goedgekeurd? Gefeliciteerd, je kunt aan de slag!
  5. Zodra de werkzaamheden voltooid zijn, stuur je het bewijs van betaling en uitvoering van de werkzaamheden aan de opgegeven contactpersoon. De beoordelingscommissie zal zich dan over de gestuurde documenten buigen en binnen 10 dagen je laten weten of alles akkoord is.
  6. Is alles akkoord? Dan word je voucher verzilverd!

Workshops
Wil je meer inspiratie opdoen voor de mogelijkheden van digitalisering? Bezoek dan één van de workshops van Economie071. Op de kalender op de site van Economie071 vind je het aanbod dat regelmatig wordt aangevuld. Als extra optie kun je ook een korte digi-scan invullen (10 min.) om te zien waar er voor jou bedrijf nog mogelijkheden zijn.

Informatielinks

Back To Top