PVOO Facebook  PVOO Twitter  PVOO LinkedIn

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
&partners
&partners
Rob Mudde
...
Kwaakhaven 4
2341 NW
Oegstgeest
071-5652284
06-28881390

Rob Mudde, een ervaren organisatiecoach. Veelzijdig, optimistisch en oplossingsgericht, samenwerkend, relationeel, ervaren en confronterend waar nodig.

In de afgelopen vijftien jaar als organisatiecoach heb ik ontdekt dat werken aan ontwikkelingen binnen organisaties en verbinding tussen mensen mij het meest voldoening geeft. Ik ervaar bezieling en betrokkenheid als groot goed en zie veel mogelijkheden voor verbetering als het thema ‘beter maken’, zoals je zelfs in de zorgsector hun kernproduct zou kunnen omschrijven, ook wordt ingezet voor de organisatie als geheel en de mensen en de teams daarbinnen. Ik heb zowel in de profit sector (o.a. ING, KLM, NN, Tele2) als in de non-profit sector (o.a. Rijkswaterstaat, Heliomare, Erasmus MC, LUMC, AMSTA, Florence-Zorg) bewezen resultaten geboekt, o.a. bij reorganisaties en met organisatieontwikkeling. Als projectleider, adviseur of verantwoordelijk voor implementeren en het meekrijgen van de (managers en medewerkers van de) organisatie.

Naast mijn werk als organisatiecoach ambieer ik een positie als interim directeur / MT-lid. Ik wil (mede) leiding geven aan een organisatie in ontwikkeling of met een noodzaak te veranderen en bijdragen aan continuïteit, beter maken, verbinding en groei. Ik zet graag mijn ervaring in en draag eindverantwoordelijkheid voor het resultaat. Kortom, ik wil zelf en samen aan het stuur staan en midden in het veld.

Mijn bosdag is een product van & partners; een unieke leiderschapservaring in een prachtige omgeving. Samen met gelijkgestemden ga je zowel fysiek als mentaal aan de slag. Met uitdagingen, dilemma’s en doelstellingen. Het resultaat? Veel inspiratie, nieuwe inzichten, totale ontspanning én een lading vers gehakt hout. Lees alles over Mijn Bosdag op www.mijnbosdag.nl.

Samengevat: ik kan u ondersteunen bij Team Ontwikkeling, Organisatie Ontwikkeling of Karakter Ontwikkeling: als coach, adviseur, voor het design, als procesbegeleider, projectleider of trainer/uitvoerder. En steeds meer word ik gevraagd te spreken op seminars.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nog geen lid van de PVOO? Klik hier om je in te schrijven.