Skip to content

Terugkoppeling presentaties Cyber Event ‘Digitaal Veilig Ondernemen’ 2024

In samenwerking met de Gemeente Oegstgeest en het Platform Veilig Ondernemen regio Den Haag, organiseerden we op 31 januari het Cyber Event.

Maar liefst één op de vijf ondernemers wordt namelijk slachtoffer van cybercriminaliteit. Reden genoeg om met elkaar eens stil te staan over de omvang en de ontwikkeling van cybercrime in het algemeen!

Door de presentaties van o.a. Kees van der Spek, Xander Koppelmans, Team Cybercrime Politie eenheid Den Haag en een gedupeerde ondernemer werden alle aanwezige ondernemers zich gaandeweg de avond bewuster over welke risico’s zij doorgaans lopen. Gelukkig werden er door de sprekers en ondernemers volop do’s en don’ts en handige tips gedeeld om (online) veilig te kunnen (blijven) ondernemen.

     

Samen met de genoemde partners hopen wij als bestuur van het PVOO dat dit jou als ondernemer verder kan helpen om de cyberveiligheid van jouw bedrijf (nog beter) te waarborgen.

Veel succes met het implementeren van verbeteringsmaatregelen om te voorkomen dat je het slachtoffer wordt van cybercrime!

De presentatie van het Team Cybercrime Politie eenheid Den Haag kun je hier downloaden.

Hierna worden een aantal flyers met handige tips getoond die ook kunnen worden gedownload. Klik maar op de betreffende afbeelding.

 

 

Back To Top