Skip to content

Digitale Ondernemersdag071 op 3 september 2020

Ondernemers blijven ondersteunen in roerige tijden
Digitale Ondernemersdag071 op 3 september met inspiratie over ondernemen in crisistijd

 

Op donderdagmiddag 3 september is alweer de derde digitale Ondernemersdag071. In een uur tijd nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen op ondernemersgebied in de 071-regio. Om 16:00 uur start de live uitzending vanuit CORPUS Reis door de Mens. Het programma staat deze keer in het teken van ‘Kansen in de regio’. Want dat ondernemers in de huidige tijden creatief op zoek moeten naar kansen staat vast.

Waarom je dit als ondernemer niet mag missen?
Ondernemersdag071 is dé gelegenheid om je bij te laten praten over ondernemen in onze regio. Ondernemen vraagt op dit moment om flexibiliteit, innovatiekracht en creativiteit. Want, deze tijd kan ook weer kansen bieden. Dat is dan ook het thema van deze editie: Kansen in de regio.

We praten met ondernemers over onder andere:

  • Slim personeelsbeleid: waarom ‘alleen’ kijken naar diploma’s? Goed personeel is schaars. Door te kijken naar talenten van mensen kan er verrassend veel potentieel zijn. We gaan in gesprek met Niek van der Plas van bouwbedrijf Heijmans. Met hun Leidse vestiging voor utiliteitsbouw zijn zij altijd op zoek naar goed personeel. Welke mogelijkheden benutten zij?
  • Leiden Bio Science Park: behalve dat hier momenteel hard wordt gewerkt aan een COVID-19-vaccin is het ook een belangrijke afzetmarkt voor de gehele regio. Heb jij al eens nagedacht over welke kansen (de bedrijven op) het park jou te bieden heeft (hebben)?
    Bas Reichert neemt ons, namens ondernemersvereniging BioSciencePark mee in de ontwikkelingen aldaar. Verder gaan we in gesprek met Emill de Waal van Huschka beveiligers. Dit bedrijf ging jou voor!
  • Digitalisering: Digitalisering is in de huidige tijden onontbeerlijk! En dan hebben we het niet (alleen) over een webshop, maar ook over beveiliging en het digitaliseren van processen.
    Wouter Segijn van Chiff praat ons bij over het beveiligen van wachtwoorden en belangrijke informatie op alle mobiele devices, zowel voor consumenten als bedrijven. Dit jonge bedrijf en winnaar van o.a. Gulliver en LEF zal je zeker inspireren.

 

De organisatie van Ondernemersdag071 is in handen van de regionale ondernemersverenigingen BV Leiden, Platform voor Ondernemers Oegstgeest, Leiderdorpse Ondernemersvereniging, Katwijkse Ondernemersvereniging, Ondernemersvereniging Voorschoten, Ondernemersvereniging Leiden BioScience Park, VNO-NCW, Economie071 en Rabobank Leiden-Katwijk.

Back To Top