Skip to content

Even voorstellen: PVOO lid – Ingje van Blitterswijk van Statera Control & Finance

Beste PVOO leden,

Leuk om lid te worden van de PVOO! Ik hoop velen van jullie dit jaar te gaan ontmoeten.

Even voorstellen: mijn naam is Ingje van Blitterswijk, 31 jaar. Vorig jaar ben ik ondernemer geworden binnen de financiële dienstverlening. Mijn bedrijf verleent interim diensten waarbij ik mij richt op het adviseren van management in de (semi-)publieke sector op het vlak van organisatiebeheersing, risicomanagement en procesinrichting. Van achtergrond ben ik bestuurskundige met vervolgopleidingen op het vlak van publieke financiën. Ik woon in Nieuw-Rhijngeest, samen met mijn man Eibertjan en wij verwachten rond half april ons eerste kindje. Ik houd van varen, sporten en verzorg drie kippen.

Met vriendelijke groet,

 

Back To Top