Skip to content

Even voorstellen: PVOO lid – Sebastiaan Meijer – Turn Left

Beste PVOO leden,

Ik ben Sebastiaan Meijer de oprichter van Turn Left, in 2019 merkte ik heel sterk dat ik niet meer op mijn plek zat binnen het bedrijf waar ik toen werkzaam was. In goed overleg heb ik toen 6 weken de tijd genomen en gekregen om antwoord te vinden op de vraag: Waarom haal ik weinig voldoening uit mijn werk? Ik ben in deze periode in aanraking gekomen met het Ikigai model en ik begreep al snel dat ik teveel op de automatische piloot aan het werken was en al lang niet meer de dingen aan het doen was die ik leuk vind en waar ik echt energie van krijg. Er was een gevoel van nutteloosheid en leegte ontstaan. Op basis van veel reflectie kwam ik al snel tot mijn eigen Ikigai; hetgeen waar ik elke dag met veel energie mijn bed voor uit wil komen.

“Ik krijg er energie van wanneer ik mens en organisatie kan helpen om te komen tot ontwikkeling, en het behalen van resultaten en het stimuleren van geluk. Dit altijd vanuit oprechte interesse en nieuwsgierigheid en met een pragmatisch en creatieve insteek”

Voor mij betekende dit een wat meer rigoureuze stap. Ik heb toen namelijk besloten om weer verder te gaan als zelfstandig ondernemer en Turn Left was geboren.

Turn Left loopt een stukje met iemand, een team of organisatie mee om samen te komen tot het vergroten van werkgeluk.  Dit doen we door het zelfinzicht te vergroten en/of de effectiviteit en de samenwerking binnen een team te verbeteren en daarmee het rendement van het team te vergroten.

Dit is altijd vanuit oprechte interesse en nieuwsgierigheid en in de rol van adviseur, trainer of coach.

Maar we hebben ook ons eigen online platform met podcasts, oefeningen, leesvoer en online leerreizen die bijdragen aan persoonlijk ontwikkeling en groei.

Waaronder het online coach-traject: “Ontdek jouw kompas naar werkgeluk” waarin de deelnemers aan de hand van creatieve en inspirerende opdrachten toewerken naar 4 online coachsessies om binnen 12 weken hun eigen kompas te hebben zodat ze weten waar hun kwaliteiten liggen en waar ze deze voor in willen zetten, waar ze energie van krijgen, waarmee ze van betekenis willen zijn en waar ze hun geld mee willen verdienen.

Kortom Turn Left staat voor groei, ontwikkeling en werkgeluk.

Ps. Ik ben woonachtig in Oegstgeest, ben vader van twee dochters en gelukkig getrouwd met Marina die onderdeel is van Bloom psychologie en werkt als GZ-psycholoog en ben veel te vinden op mijn mountainbike of mijn supboard

Back To Top