Skip to content

Even voorstellen: PVOO lid – Arena Corporate Finance

Beste PVOO leden,

Mijn naam is Maiko van Dam. Al sinds 2009 help ik met Arena Corporate Finance bedrijven om gezond te worden of gezond te blijven. Samen met mijn klanten zoek ik naar manieren om de omzet te verhogen, kosten te besparen en nieuwe investeerders of financiers te vinden. Arena Corporate Finance kiest geen standaardoplossingen, maar slaat graag onverwachte wegen in – als die maar leiden tot het gewenste resultaat. Kijk voor meer informatie over Arena Corporate Finance gerust op www.arenafinance.nl.

Ik ben bedrijfskundige, ken de bankenwereld goed en heb ruim vijfentwintig jaar ervaring met het begeleiden van Bijzonder Beheer Trajecten, complexe financieringsvraagstukken en bedrijfsovernames. Ik bijt me vast in financiële en bedrijfskundige vraagstukken en laat pas los als ik zeker weet dat die opgelost zijn.

Graag maak ik het verschil voor MKB-bedrijven en de grootzakelijke markt. Wie met mij samenwerkt, weet altijd waar hij aan toe is.

Nieuwsgierig geworden naar wat Arena Corporate Finance voor jou kan betekenen?

Ik hoop je te ontmoeten op een van de PVOO bijeenkomsten. Mijn contactinformatie kun je vinden op www.pvoo.nl.

Met vriendelijke groet,

Maiko

Back To Top