Skip to content

Even voorstellen PVOO lid: De Rijnlandse Boekhandel

Kom langs bij de gezelligste boekhandel van Oegstgeest!

Beste PVVO leden,

Graag stellen wij De Rijnlandse Boekhandel aan jullie voor.

De Rijnlandse Boekhandel staat onder leiding van Anne en Erik Rasmussen. Dit boekhandels echtpaar heeft een lange carrière in het boekenvak achter de rug. Zo werkte Erik na zijn studie Engels bij Boekhandel Kooyker en was hij jarenlang accountmanager bij kinderboekenuitgeverijen. Anne werkte bij verschillende uitgeverijen waar zij verantwoordelijk was voor de verkoop en marketing en werkte vijf jaar bij het logistieke bedrijf van het boekenvak Centraal Boekhuis. Vanaf het moment dat Anne en Erik elkaar leerden kennen droomden zij van een eigen boekhandel.

“De Rijnlandse Boekhandel is een prachtige zaak die staat als een huis. Mensen lezen hier graag, en weten een goede boekhandel erg te waarderen. Daardoor blijf je als ondernemer ook telkens vernieuwen, zodat je je klant kunt blijven verrassen.”

Kom langs bij de gezelligste boekhandel van Oegstgeest niet alleen voor de mooiste boeken en kantoorartikelen, maar ook voor tijdschriften en verrassende cadeau’s. Bezoek vooral ook de boeiende lezingen en signeersessies die regelmatig met toonaangevende auteurs worden georganiseerd.

We hopen je te ontmoeten op een van de PVOO bijeenkomsten of neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Onze contactinformatie kun je vinden op www.pvoo.nlBekijk meer informatie over De Rijnlandse Boekhandel op www.rijnlandseboekhandel.nl.

Met vriendelijke groet,

Anne en Erik Rasmussen

Tot snel in de Rijnlandse Boekhandel!

Back To Top