Skip to content

Even voorstellen: PVOO lid – Fysiotherapie Ramon Verdel

Beste PVOO leden,

Mijn naam is Ramon Verdel en ik ben Fysiotherapeut en Active Release Techniques (ART®) professional.

Na lange tijd in Rome gewoond en gewerkt te hebben ben ik sinds eind 2020 weer terug in Nederland en ben in November 2022 mijn eigen fysiotherapiepraktijk gestart in Leiden.

In Rome was ik de go-to therapeut voor complexe spier en zenuw problemen. Door een combinatie van verschillende technieken te gebruiken kan ik complexe problemen snel en blijvend op lossen. Een groot onderdeel van mijn behandeling bestaat uit ART® (ik ben 1 van de 3 gelicenseerde Full Body ART professionals in Nederland), en Functional Range Conditioning aangevuld met jarenlange werkervaring in de sport en bedrijfsleven.

Met fysiotherapie help ik de gezondheid van mijn patiënten. Gezondheid bestaat uit verschillende aspecten waarvan voeding een belangrijk onderdeel is. Dit heeft een ander project geïnspireerd waar ik momenteel aan werk: De bereiding en verkoop van biologische glutenvrije, lactosevrije gerechten met ingrediënten van onze eigen biologische (permacultuur) groentetuin, bereid volgens oud Italiaanse familierecepten.

Wil je meer over mij en mijn bedrijf weten. Ik hoop je te ontmoeten op een van de PVOO bijeenkomsten. Mijn contactinformatie kun je vinden op www.pvoo.nl.

Kijk voor meer informatie gerust op www.fysioverdel.nl.

Met vriendelijke groet,

Ramon

Back To Top