Skip to content

Even voorstellen PVOO lid: Jeroen Joustra van RWV Advocaten

Beste PVOO leden,

Mijn naam is Jeroen Joustra, advocaat bij RWV Advocaten.

Wij zijn een ondernemend advocatenkantoor voor ondernemers en particulieren. Onze bevlogen advocaten lossen samen met jou jouw juridische zaken en problemen op. Strategisch. Duurzaam. In én out of the box. Onze taal is helder, de lijnen zijn kort en onze ervaring en betrokkenheid groot. We scheppen kansen en regelen de zaak. Op een manier die bij je past, zodat het goed gaat én voelt. Want ja, daar worden we zelf ook blij van.

Als advocaat houd ik mij bezig met de juridische positie van creatief werk. Wat is goed als merk te beschermen? Tot hoever gaat het auteursrecht? Bovendien heb ik mij ontwikkeld tot specialist op het gebied van legal design. Met legal design is het mogelijk om juridisch complexe informatie grafisch weer te geven. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat grafisch gepresenteerde informatie tot zes keer beter ‘blijft hangen’ dan tekstuele informatie!

Ik ken de wereld van de intellectuele eigendom dus vanuit meerdere kanten, van grafisch tot muziek en verplaats me daarom makkelijk in de vraagstukken van mijn cliënten.

Ik hoop je te ontmoeten op een van de PVOO bijeenkomsten of neem direct contact met mij op.

Mijn contactinformatie kun je vinden op www.pvoo.nlMeer informatie over RWV Advocaten kun je vinden op www.rwv.nl

Met vriendelijke groet,

Jeroen Joustra

Back To Top