Skip to content

Even voorstellen: PVOO lid – Pizzeria Ristorante La Focaccia Grande

Beste PVOO leden

Mijn naam is Mylaine Brussen en ik ben eigenaar van Italiaans restaurant La Focaccia Grande.

Samen met mijn man Umit had ik ooit als droom om een eigen restaurant te beginnen.

Door een geluk bij een ongeluk kwamen we via vrienden op de hoogte van een geschikt pand in Oegstgeest. Het was meteen liefde op het eerste gezicht. Het warme voorgevoel, is dubbel en dwars bevestigd door de fijne buren in deze mooie oude winkelstraat. We willen dan ook nooit meer uit Oegstgeest weg.

Onze Siciliaanse Chef Enzo staat al meer dan 40 jaar in de Italiaanse keuken en blijft bij zijn geloof: zo staat hij bijvoorbeeld iedere dag het deeg vers te kneden en worden de sauzen altijd vers bereid.

Alle recepten zijn traditioneel en Siciliaans. Als er specifieke authentieke Italiaanse producten nodig zijn, gaat ons team op zoek bij Italiaanse groenteboertjes en speciale groothandels.

Laat je in ons restaurant meeslepen in mediterrane sferen, voel je thuis door de gastvrijheid en proef hoe echt Italiaans eten hoort te proeven. Van de lekkerste antipasti zoals bruschetta of vitello tonato tot verse pasta’s zoals Tortelloni Tartufo met truffel of de spaghetti Al Frutti di Mare met verse zeevruchten. De authentieke en traditionele gerechten worden bij La Focaccia elke dag versbereid en dat proef je.

Kijk voor meer informatie en/of de mogelijkheid tot reserveren of afhalen op www.la-focaccia.nl.

Voel jullie van harte welkom in ons restaurant om heerlijk te genieten van een fijne plek en fantastisch Italiaans eten.

Ik hoop jullie verder ook te ontmoeten op een van de PVOO bijeenkomsten. Mijn contactinformatie kun je vinden op www.pvoo.nl.

Met vriendelijke groet,

Mylaine

Back To Top