Skip to content

Even voorstellen: PVOO lid Patricia Russell van Travel Counsellors

Beste PVOO leden.

Mijn naam is Patricia Russell van Travel Counsellors. Het is voor mij een uitdaging te helpen bij het samenstellen van uw droomreis.

Op maat gemaakte vakanties zijn mijn specialiteit. U zult mij leren kennen als een energieke, servicegerichte en ervaren reisadviseur die met oog voor detail, alles uit de kast haalt om u een prachtige reisbeleving te bezorgen waar u met groot plezier op terug zal blijven kijken.

Als uw persoonlijke reisadviseur neem ik de tijd om u te leren kennen, en bespreek graag uw wensen en mijn adviezen en suggesties bij mij thuis in mijn kantoor of, bij u thuis op een tijdstip dat bij u goed uitkomt.

Leuke en informatieve blogs over mogelijke (verre) reisbestemmingen en klantenervaringen is te vinden op www.travelcounsellors.nl/patricia.russell/#myBlogs.

Wilt u met een zeker gevoel op reis gaan? Ik neem alle onzekerheid uit uw handen met mijn kennis van de regelgeving en specifieke kennis over de verschillende bestemmingen en mijn goede contacten op uw bestemming. Daardoor kan ik u voorzien van een deskundig en eerlijk advies zodat u gerust op reis gaat. Dat is de kracht van uw persoonlijke reisadviseur.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik als persoonlijk Travel Counsellor voor jou kan betekenen? Mijn contactinformatie kun je vinden op www.pvoo.nl.

Ik hoop je te ontmoeten op een van de PVOO bijeenkomsten.

Met vriendelijke groet,

Patricia

(scroll down for the english introduction)

Dear PVOO members,

My name is Patricia Russell from Travel Counsellors. I am here to help you to plan and discover your next dream holiday.

Tailor-made holidays are my speciality. You will benefit from an energetic, service orientated and experienced travel consultant who, not only has an eye for detail, but pulls out all the stops to give you the best memorable holiday possible.

As your personal travel consultant, I’ll take the time to get to know you and meet you in my home office or, in the comfort of your home at a time that’s convenient for you to discuss your plans together with my advice and suggestions.

Informative blogs on possible (faraway) travel destinations and customer experiences can be found on www.travelcounsellors.nl/patricia.russell/#myBlogs.

You will want to travel with assurance and a secure feeling. I will ease you of your concerns using my skills and knowledge of the regulations and situations in the world, as well as the global contacts that I possess. Rest assured, my expert and honest advise can provide you with peace of mind for safe travels. That is the power and strength of a personal travel consultant.

Are you curious as to what I can do for you as a personal Travel Counsellor? You can find my contact details on www.pvoo.nl.

I hope to meet you at one of the PVOO meetings.

With best regards,

Patricia

Back To Top