Skip to content

Even voorstellen: PVOO lid – Runningtherapie Rijnland

Beste PVOO leden,

Mijn naam is Geert Neelen en ik ben runningtherapeut. Mensen begeleiden zit in mijn dna. Ik heb een passie voor hardlopen. Ik voel me er lichamelijk en geestelijk goed bij. Het is best lastig om dat goed onder woorden te brengen. De kortste samenvatting is dat ik er voor, tijdens en na het lopen zo blij van wordt. Vandaar die glimlach in mijn logo.

Waarom runningtherapie?
Tien jaar geleden werd ik hardlooptrainer bij Loopgroep Oegstgeest. Daar begeleid ik jaarlijks de Basiscursus voor mensen die starten met hardlopen. En dan is het maar een kleine stap naar een eigen praktijk als runningtherapeut. Runningtherapie lijkt namelijk zeer geschikt voor mensen met mentale problemen. Hoe gaaf is het om mensen te kunnen helpen met mijn eigen passie!

Wat kan ik je verder nog bieden?
Ik kan je drie P’s bieden: Persoonlijke aandacht, Professionele begeleiding en mijn Passie voor het hardlopen. Verder geef ik je graag advies over zaken als loopkleding, voeding, trainingsschema’s en een actieve en gezonde leefstijl. Kan ik je niet helpen, dan zeg ik dat eerlijk. Ik help je ook dan graag verder op weg.

Wil je meer over mij en mijn bedrijf Runningtherapie Rijnland weten. Ik hoop je te ontmoeten op een van de PVOO bijeenkomsten. Mijn contactinformatie kun je vinden op www.pvoo.nl.

Kijk voor meer informatie gerust op www.runningtherapierijnland.nl.

Met vriendelijke groet,

Geert

Back To Top