Skip to content

Even voorstellen: PVOO lid – Schoonheidssalon Marielle Beauty

Beste PVOO leden,

Mijn naam is Marielle Joosten. Sinds 2008 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste in de salon bij Parfumerie BeautyX aan de Irislaan te Oegstgeest. Met het doen van dit werk voldoe ik mijn passie, ik geniet er elke dag weer van om zo dichtbij mensen te mogen komen en mijn bijdrage te leveren aan een ontspannen huid en geest.

Naast gezichtsbehandelingen, die niet alleen huid verbeterend maar ook een pure verwennerij zijn, kunt u ook terecht voor aanvullende behandelingen zoals: epileren, verven van wimpers / wenkbrauwen, harsen, wimpers krullen, massage en permanente make up. Ook heren zijn bij mij van harte welkom. Het is gelukkig steeds normaler aan het worden, dat het verzorgen van je huid goed is voor iedereen. Oud en jong, man of vrouw.

Sinds 2018 ben ik een samenwerking aangegaan met Cosmetique totale. Elke 6 weken is er in mijn salon een huidtherapeute aanwezig. Zij voldoet alle behandelingen die verder gaan dan alleen cosmetisch, maar zeker ook cosmetisch, diepere reinigingen en peeling. Vraag mij gerust om meer informatie. De salon bevindt zich op de begane grond en is rolstoel toegankelijk. Ik werk alleen met de beste producten van Lancôme omdat deze kwaliteit over de hele wereld gegarandeerd zijn. En hier mee sta ik voor prachtige resultaten van de huid.

Wil je meer over mij en mijn bedrijf weten. Ik hoop je te ontmoeten op een van de PVOO bijeenkomsten. Mijn contactinformatie kun je vinden op www.pvoo.nl.

Kijk voor meer informatie gerust op mijn website www.mariellebeauty.nl.

Met vriendelijke groet,

Back To Top