Skip to content

Even voorstellen: PVOO lid – Suzan Vlasblom van VA Suzan

Beste PVOO leden,

Mijn naam is Suzan Vlasblom en met mijn bedrijf VA Suzan РVirtual Assistent Customer Support en Sales verleen ik professionele assistentie en dienstverlening op het gebied van Customer Support en Sales.

“Ik ben een gedreven persoonlijk assistent op afstand. Ik heb erg veel ervaring op bet gebied van klantenservice en sales. lk vind klanttevredenheid heel belangrijk. Ik ben empathisch en hou van open en eerlijke communicatie. Ook sta ik sterk in mijn schoenen en hou ik van aanpakken. Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt, plant en organiseert? Heb je zelf geen tijd voor je agenda – of mailbeheer? Heb je uitzoekklussen liggen waar je maar niet aan roe komt? Neem dan vrijblijvend contact op.”

Wil je meer over mij en mijn bedrijf VA Suzan weten. Ik hoop je te ontmoeten op een van de PVOO bijeenkomsten. Mijn contactinformatie kun je vinden op www.pvoo.nl.

Kijk voor meer informatie gerust op mijn LinkedIn profiel of te zijner tijd op www.vasuzan.nl.

Met vriendelijke groet,

Suzan

Back To Top