Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digital Marketing Workshop op 3 februari 2022

3 februari 2022 @ 17:30 - 20:00

Wil jij de online vindbaarheid van jouw bedrijf vergroten? Meld je dan aan voor deze fysieke bijeenkomst met o.a. een praktische workshop onder leiding van Digital Marketing expert Alexis van Dam. 

Digitalisering
We kunnen er niet meer omheen: digitalisering is tegenwoordig overal. Of je nu een fysieke winkel hebt, een maakbedrijf bent, een dienstverlenend bedrijf hebt: elk bedrijf krijgt er mee te maken. Digitalisering biedt ondernemers dan ook enorme kansen! Bedrijven die gebruikmaken van die kansen groeien namelijk sneller en zijn toekomstbestendiger.

Het PVOO, Winkeliersvereniging de Kempenaer en Winkeliersvereniging de Lange Voort hebben de handen ineengeslagen met Economie071 om ondernemers te ondersteunen bij het verzilveren van die kansen.

Inhoud
Op donderdag 3 februari zal er tussen 17.30 uur en 20.00 uur een workshop plaatsvinden die specifiek inzoomt op Digital Marketing. Alexis van Dam zal interactieve workshop geven, waarbij het gaat om de vindbaarheid voor potentiële klanten voor jouw bedrijf online. Tijdens de workshop zullen handvaten gegeven worden die direct toepasbaar zijn op ieder zijn eigen situatie.

Meer informatie en aanmelden

Gegevens

Datum:
3 februari 2022
Tijd:
17:30 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,

Locatie

Dorpscentrum Oegstgeest
Lijtweg 9
Oegstgeest, 2341 HA
+ Google Maps
Telefoon
071-8876656
Bekijk de site van Locatie
Back To Top