Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jeu de boules toernooi – Rotary Oegstgeest – 8 september 2019

8 september 2019 @ 12:30 - 18:30

Vanuit de Rotary Oegstgeest e.o. wordt op 8 september a.s. een Jeu de Boules toernooi georganiseerd om geld op te halen voor een goed doel.
Dit jaar zal het grootste gedeelte van de opbrengst ten goede komen aan de Stichting Living With Hope. Dit is een patiëntenplatform voor mensen die alvleesklierkanker hebben.
Een van de Oegstgeester Rotarians, Sako Zeverijn, heeft zelf met deze vervelende ziekte te maken gehad en is samen met zijn vrouw actief betrokken bij de Stichting Living With Hope. Sako is een goede tennismaat van mij en Tom Devilee bij OLTC en onze voorzitter Paul Jansen is mede Rotarian van Sako.
Over het Jeu de Boules evenement zijn reeds artikelen in het Leidsch Dagblad en de Oegstgeester Courant verschenen.

Het toernooi wordt gespeeld op banen die op de paden van het park rond Kasteel Oud-Poelgeest zullen worden uitgezet en bestaat uit een groepsfase van in iedere groep 4 teams van twee personen, gevolgd door twee afvalwedstrijden. De finale vindt plaats op het centre court van Kasteel Oud-Poelgeest!
Deelname kost een minimale donatie van 21 euro.

Op dezelfde dag vindt de jaarlijkse wijnproeverij plaats in het kasteel die wordt georganiseerd door de Lions Oegstgeest-Warmond.
De opbrengst van de wijnproeverij gaat naar de Leo Kannerschool in Oegstgeest, een school voor autistische kinderen. Als deelnemer van het Jeu de Boules toernooi krijg je 5 euro korting voor deze wijnproeverij.

In de bijgaande flyer vind je meer informatie over het Jeu de boules toernooi.

Het zou mooi zijn als ook de leden van de Oegstgeester Ondernemingsvereniging zouden meedoen aan dit toernooi voor het goede doel.
Wil je meedoen met het Jeu de Boules toernooi?
Klik dan hier https://www.eventbrite.com/e/tickets-jeu-de-boules-toernooi-63079460364 waar je meteen je donatie kunt regelen via IDEAL.
Kan of wil je niet meedoen met Jeu de Boules maar wil je wel doneren? Dan kan dat op IBAN:NL94INGB0005182590 t.n.v. Stichting Community Service Rotaryclub Oegstgeest E.O., Leiden en dan zorgt de Oegstgeester Rotary da het geld op de juiste plek komt.
Vanzelfsprekend kan deze informatie aan iedereen worden doorgestuurd waarvan je denkt dat hij/zij geïnteresseerd is.

Ik hoop velen van jullie te zien op 8 september!!

Mvg, Marcel de Jong

NB
De Jeu de Boules banen kunnen vernoemd worden naar deelnemende teams/bedrijven. Dat kan voor een bescheiden en nader te bepalen bedrag of door het beschikbaar stellen van een prijsje voor de winnaars van het toernooi. Ik verwijs voor deze mogelijkheid naar de organisator van het toernooi Hans Wierda te bereiken via mail hanswierda@hawicon.com

Gegevens

Datum:
8 september 2019
Tijd:
12:30 - 18:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Locatie

Kasteel Oud Poelgeest
Poelgeesterweg 1
Oegstgeest, 2341 NM Nederland
Telefoon
071 – 517 4224
Bekijk de site van Locatie
Back To Top