Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst PVOO op donderdag 4 april 2024 – bedrijfsbezoek Partiar BV te Sassenheim

4 apr @ 17:30 - 20:00

Donderdag 4 april bezoeken we het bedrijf van ons bestuurslid en penningmeester Annemieke Wagenaar: Partiar B.V. (Madame Curiestraat 24b, Sassenheim). Samen met mede directielid Marieke de Geus stond zij in het onlangs verschenen blad ‘Leven’. Een mooie lente editie met daarin een kennismakingsverhaal van beide dames en founding father van het bedrijf Hans Wagenaar. Partiar telt 25 medewerkers en is executeur van nalatenschappen. Tijdens ons bezoek zullen we kennis kunnen maken met de vele facetten van het erfrecht en de behandeling van nalatenschappen. In sommige familiesituaties kan dat best voor de nodige dilemma’s zorgen. Partiar helpt daarbij. Kortom, komt allen en laat je informeren over zaken waar je mogelijk liever niet maar soms onvermijdelijk mee te maken krijgt.

Aansluitend aan het bedrijfsbezoek op donderdag 4 april bij Partiar, vindt er een wijnproeverij door ons lid Vinopronto met uitgebreide hapjes plaats! Genieten op z’n Italiaans 😋

Programma
17.30 uur – Ontvangst
18.00 uur – Welkom en bedrijfsbezoek
18.30 uur – Wijnproeverij
20.00 uur – Einde bijeenkomst

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan via de button in de nieuwsbrief.

NB wil je een keer kijken of aansluiting bij het PVOO iets voor jou is! Stuur dan een verzoek  met jouw bedrijfsachtergrond via mail naar info@pvoo.nl.

Graag tot donderdag 4 april.

Gegevens

Datum:
4 apr
Tijd:
17:30 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,

Locatie

Partiar BV
Madame Curiestraat 24b
Sassenheim, 2171 TW
+ Google Maps
Telefoon
0252-231685
Bekijk de site van Locatie
Back To Top