Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Haringparty

2 juli 2020 @ 18:30 - 20:30

Bijna is het dan zover, wij gaan elkaar eindelijk weer zien op 2 juli a.s. vanaf 17.30 uur, mits de overheid de coronamaatregelen per 1 juli a.s., zoals wordt verwacht, inderdaad versoepelt en voor bijeenkomsten van een vereniging als de onze 100 leden toelaatbaar acht.

Wij hopen dat u hier net zo naar uit kijkt als wij doen.
De haringparty is een optimale gelegenheid voor dit weerzien, zij het dat de bijeenkomst vanwege de coronaproblematiek onderworpen is aan een aantal (RIVM) maatregelen.
Wij zullen die strak in acht nemen, niet alleen in het belang van uw en andermans gezondheid, maar ook in het belang van onze gastheer Kasteel Oud-Poelgeest.

Wij vragen uw aandacht voor onderstaande voorschriften:

• Het aantal gasten is gelimiteerd tot 100 personen ondanks eventuele verdere versoepeling door de overheid.
• Alleen leden zelf zijn welkom, dus dit jaar geen introducees.
• U komt niet als u klachten heeft.
• Aanmelden vooraf is verplicht; dat kan via deze link aanmelden, dus wees er snel bij, wie het eerst komt, die het eerst (haringen) maalt. Als u zich naar aanleiding van de eerder verzonden save-the-date reeds had aangemeld, verzoeken wij u zich opnieuw via deze link aan te melden.
• Alstublieft alleen gebruik maken van de hoofdingang van het Kasteel, zodat we het overzicht op het aantal gasten kunnen houden.
• Bij aankomst melden, uw naam wordt genoteerd en aan u zullen de intussen gebruikelijke gezondheidsvragen worden gesteld.
• U ontvangt een presentje.
• 1.5 m afstand houden is verplicht, ook aan de statafels, waarvan er extra veel zullen worden neergezet.
• De haring en drankjes worden niet uitgeserveerd, maar deze kunt u zelf halen bij lange buffettafels.
• Voor voldoende ontsmettingsmiddelen wordt gezorgd.

Ook dit jaar prijzen wij ons weer gelukkig dat Hugo van der Meij zijn fluweelzachte haringen, die dit jaar van uitzonderlijke kwaliteit zijn, met ons wil delen.

En, net als andere jaren, worden we ook muzikaal weer verwend door Pieter Walvaart van Double U Productions. U hebt hem wellicht recent in het dorp gezien met zijn muzikale bakfiets, geheel coronaproof.

Onze kersverse nieuwe voorzitter Gerrit Jan Bezemer kan niet wachten om u allen welkom te heten.

Het zal de eerste bijeenkomst van het PVOO zijn sedert het coronatijdperk. Wij hebben er veel zin in en wij hopen van harte dat deze bijeenkomst weer snel een vervolg zal kunnen krijgen.

Houd uw mail alstublieft goed in de gaten; u ontvangt na aanmelding bericht of u op de gastenlijst staat en zo de bijeenkomst onverhoopt niet door kan gaan vanwege beperkende maatregelen van de overheid of door slecht weer, dan zullen wij u dat berichten en bij wijze van alternatief zo mogelijk een drive/bike/walk through organiseren.

Gegevens

Datum:
2 juli 2020
Tijd:
18:30 - 20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Locatie

Kasteel Oud Poelgeest
Poelgeesterweg 1
Oegstgeest, 2341 NM Nederland
Telefoon
071 – 517 4224
Bekijk de site van Locatie
Back To Top