Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op-weg-naar-huisborrel

3 september 2020 @ 18:30 - 20:30

Vooralsnog zijn wij hoopvol dat de komende maandbijeenkomst op donderdag 3 september a.s. doorgang zal kunnen vinden.

Wij houden uiteraard rekening met de recente ontwikkelingen op Corona gebied en de adviezen die zijn uitgegaan tijdens de laatste persconferentie van de premier en de minister.

Het bestuur neemt de RIVM-maatregelen vanzelfsprekend uiterst serieus. Wij hebben gekeken naar wat wel kan in plaats van naar wat niet kan.

 

Wij kunnen elkaar ontmoeten op 1,5 meter afstand waarbij iedereen een zitplaats heeft. Rondlopen is helaas niet mogelijk.
Hoe mooi is het dat wij welkom zijn op het pop-up terras aan onze eigen “Klink”. Chris van De Gouwe hoopt ons in groten getale te kunnen ontvangen, hij heeft voor iedereen een zitplaats en zal ons verwennen met lekkere hapjes en drankjes.

 

Uiteraard maken wij een voorbehoud voor wat betreft het weer. Als het regent of echt te koud is, dan zal de bijeenkomst worden gecanceld. Houd uw mail dus in de gaten.

 

Om lijf en leden soepel te houden heeft Jenny Gaidoukevitch, eigenaar van Jenergy fitness club, aangeboden om een speciale ‘ondernemers- workout’ te verzorgen aan de “Klink”. Zij benadrukt dat daarvoor geen atletisch vermogen nodig is. Jenny verzorgt vaker workouts aan de “De Klink”, zij vindt het leuk dat nu een keer voor de leden van het PVOO te doen op aangepast niveau.

Wij rekenen op uw deelname in sportieve outfit .

 

Programma Terras aan de “Klink”

17:30 uur: 30 minuutjes ondernemers workout Jenergy fitness club; aansluitend borrel.

19:30/20:00 uur: einde bijeenkomst 

 

Aanmelden vooraf is verplicht. Verder moge duidelijk zijn dat u niet komt als u verkouden bent, moet hoesten of andere corona-verschijnselen hebt.

Aanmelden is mogelijk door het sturen van een antwoord op deze mail t/m dinsdag 2 september a.s.

 

Tot donderdag 3 september a.s. aan de “Klink”!

 

Warme groet,

Namens het bestuur,

 

Lia van Schaijk en Karen Rueb-Braakman

Gegevens

Datum:
3 september 2020
Tijd:
18:30 - 20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,
Back To Top