Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Woensdag 31 januari: Cyber Event Oegstgeest met misdaadverslaggever Kees van der Spek

31 jan @ 18:00 - 22:00

Cyber Event ‘Digitaal Veilig Ondernemen voor MKB’ers’

Op woensdagavond 31 januari bent u als MKB’er van harte welkom op het cyber event ‘Digitaal Veilig Ondernemen voor MKB’ers’ in Oegstgeest. Deze avond belooft een informatief en boeiend programma met verhalen van verschillende experts, een slachtoffer én dagvoorzitter Kees van der Spek! Na deze avond kunt u uw onderneming goed beschermen tegen de toenemende dreiging van cybercriminaliteit.

Maar liefst één op de vijf ondernemers wordt slachtoffer van cybercriminaliteit. Het is belangrijk om u bewust te zijn van deze dreiging. Daarom wordt op 31 januari 2024 dit gratis cyber event georganiseerd voor MKB’ers in Oegstgeest door het Platform Veilig Ondernemen (PVO) Den Haag, het Platform Voor Ondernemers Oegstgeest (PVOO) en de gemeente Oegstgeest . Het doel is om MKB’ers bewust te maken van de gevaren van cybercriminaliteit en hen te voorzien van praktische kennis en tips om slachtofferschap te voorkomen.

LocatieDorpscentrum Oegstgeest, Lijtweg 9, 2341 HA Oegstgeest

Programma18:00u: Inloop met een hapje en een drankje

19:00u: Opening door Kees van der Spek en burgemeester Emile Jaensch

19:15u: Verhaal van cybercrime slachtoffer Xander Koppelmans: ‘Wat een cyberaanval werkelijk doet voor jouw bedrijf’

19:45u: IT-expert Erik de Jong vertelt wat u kunt doen om uw bedrijf beter te beschermen tegen de digitale gevaren. (deel 1)

20:05u: Pauze

20:20u: IT-expert Erik de Jong vertelt wat u kunt doen om uw bedrijf beter te beschermen tegen de digitale gevaren. (deel 2)

20:45u: Accountmanager Cybercrime publiek-private samenwerking, Vincent Stittelaar, vertelt over politie inzet en aangifte

21:15u: Afronding door Kees van der Spek

21:30u: Afsluitende netwerkborrel

22:00u: Einde

Inschrijven

We willen graag dat zoveel mogelijk MKB’ers naar het event kunnen komen. Daarom mogen er maximaal twee personen per organisatie deelnemen.

Verhinderd?Bent u onverhoopt toch verhinderd? Dat kan gebeuren, maar laat het ons wel even weten. Wij kunnen dan nog iemand op de wachtlijst blij maken en voorkomen verspilling. Stuur uw bericht aan: veiligheid@oegstgeest.nl.

Voor vragen of opmerkingen over het event kunt u contact met ons opnemen via veiligheid@oegstgeest.nl.

Gegevens

Datum:
31 jan
Tijd:
18:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Gemeente Oegstgeest
Back To Top