Skip to content

Jubileumveiling van het PVOO in 2023

Ons jubileumjaar is gestart. Hoera!

De jubileumwerkgroep is er druk mee. Om dat alles succesvol maar ook betaalbaar te laten zijn, is het idee opgevat een jubileumveiling te organiseren. Het mes snijdt dan aan twee kanten. Wij krijgen wat financiële middelen om evenementen te organiseren en de aanbieders van de veilingitems krijgen de nodige aandacht voor hun bedrijfsactiviteiten, producten en diensten.

Waar kun je aan denken?
Als ondernemer of relatie van het PVOO heb je ongetwijfeld een product of dienst die je onder de aandacht wil brengen van alle medeondernemers van onze businessclub. Je geeft ons aan welke product of dienst je voor de veiling wilt inbrengen. Geef ook aan wat de tegenwaarde van dit veilingitem is zodat we dat ook tijdens de veiling kunnen communiceren als verwacht bod.

Wanneer en hoe veilen?
We denken aan de altijd druk bezochte Haringparty van het PVOO. Als gebruikelijk in de (zonnige) voortuin van Kasteel Oud Poelgeest. Dan brengen we de ingebrachte veilingitems onder de hamer.

Promotie voor de aanbieder?
Natuurlijk, dat is de beoogde wederdienst van het PVOO. We communiceren voor die tijd en ruimschoots wie de veiling objecten hebben ingebracht via nieuwsbrieven, social media en website. Op die manier krijgt de inbrenger de nodige aandacht. En, bijkomend voordeel, zo leren onze leden elkaar ook beter kennen!

Breng je veilingitem in door op onderstaande button te klikken en je aanbod in te brengen. Dank alvast voor het meedoen.

PVOO veiling

Met vriendelijke groet,

Bestuur PVOO

Back To Top