Skip to content

Arena Corporate Finance

Adres:
Sterrenschans 443
Postcode:
2342 BS
Plaats:
Oegstgeest
Telefoon:
06-46607930
Website: www.arenafinance.nl
E-mail: mvandam@arenafinance.nl

Bedrijfs­omschrijving

Arena Corporate Finance is een onafhankelijk bedrijfskundig adviesbureau gespecialiseerd in fusies & overnames en bedrijfsfinancieringen.

Al sinds 2009 helpt Arena Corporate Finance bedrijven om gezond te worden of gezond te blijven. Samen met onze klanten zoeken wij naar manieren om de omzet te verhogen, kosten te besparen en nieuwe investeerders of financiers te vinden. Arena Corporate Finance kiest geen standaardoplossingen, maar slaat graag onverwachte wegen in – als die maar leiden tot het gewenste resultaat. Kijk voor meer informatie over Arena Corporate Finance gerust op www.arenafinance.nl.

Lees hier op www.pvoo.nl het nieuwsbericht waarmee Arena Corporate Finance zich heeft voorgesteld aan de PVOO leden.

Contact­persoon

Maiko van Dam

Directeur

Ik ben bedrijfskundige, ken de bankenwereld goed en heb ruim vijfentwintig jaar ervaring met het begeleiden van Bijzonder Beheer Trajecten, complexe financieringsvraagstukken en bedrijfsovernames. Ik bijt me vast in financiële en bedrijfskundige vraagstukken en laat pas los als ik zeker weet dat die opgelost zijn.

Graag maak ik het verschil voor MKB-bedrijven en de grootzakelijke markt. Wie met mij samenwerkt, weet altijd waar hij aan toe is.

Lees op www.pvoo.nl het nieuwsbericht waarmee Maiko zich heeft voorgesteld aan de PVOO leden.

Word ook lid van PVOO

Ben jij ondernemer in Oegstgeest? Of zakelijk actief in Oegstgeest? En ben je op zoek naar nieuwe netwerkmogelijkheden? Dan is Platform Voor Ondernemers Oegstgeest wat voor jou!

Word lid

Back To Top