Ga naar hoofdinhoud

Biopartner Center Leiden

Adres:
Limes 7
Postcode:
2342 DH
Plaats:
Oegstgeest
Telefoon:
0713322010
Website:http://www.biopartnerleiden.nl
E-mail:dekleer@biopartner.nl

Bedrijfs­omschrijving

Biopartner is de incubator organisatie van Het leiden Bio Science Park (LBSP). Met de oprichting van de juridische voorganger Stichting ABC in 1984 is het LBSP gestart en circa twee derde van de bedrijven in het LBSP is nu of ooit in Biopartner gehuisvest of geweest. Biopartner helpt startende ondernemers in de Life Science verder middels een breed aanbod van faciliteiten (laboratoria, kantoren, gedeelde apparatuur, gedeelde kennis, begeleiding op elk denkbaar terrein) en vooral een groot en praktisch netwerk.

Contact­persoon

Thijs de Kleer

Directeur

Sinds eind 2013 is Thijs de Kleer directeur. Van een technisch failliete organisatie met een te lage bezettingsgraad is Biopartner geëvolueerd naar een gezonde organisatie die de groei met moeite kan bijhouden. In april 2021 is Biopartner ook in Oegstgeest geland met de opening van het Biopartner 5 gebouw (het vijfde gebouw van Biopartner dus). Aangezien Biopartner samenwerken en het verbinden van partijen als cruciaal betiteld is Biopartner ook lid geworden van het PVOO om zo de verbinding met de “Oegstgeester ondernemers” te versterken.

Word ook lid van PVOO

Ben jij ondernemer in Oegstgeest? Of zakelijk actief in Oegstgeest? En ben je op zoek naar nieuwe netwerkmogelijkheden? Dan is Platform Voor Ondernemers Oegstgeest wat voor jou!

Word lid

Back To Top