Skip to content

Fysiotherapie Ramon Verdel – Leiden en Oegstgeest

Adres:
Rooseveltstraat 4 F
Postcode:
2321 BM
Plaats:
Leiden
Telefoon:
06-57792438
Website: fysioverdel.nl
E-mail: info@fysioverdel.nl

Bedrijfs­omschrijving

Fysiotherapiepraktijk in Leiden, Oegstgeest en Amsterdam

Lees hier op www.pvoo.nl het nieuwsbericht waarmee Fysiotherapie Ramon Verdel zich heeft voorgesteld aan de PVOO leden.

Contact­persoon

Ramon Verdel

Eigenaar

Fysiotherapeut en Active Release Techniques (ART®) professional

Ik heb mijn eigen fysiotherapiepraktijk in Leiden en ben go-to therapeut voor complexe spier en zenuw problemen. Door een combinatie van verschillende technieken te gebruiken kan ik complexe problemen snel en blijvend op lossen. Een groot onderdeel van mijn behandeling bestaat uit ART® (ik ben 1 van de 3 gelicenseerde Full Body ART professionals in Nederland), en Functional Range Conditioning aangevuld met jarenlange werkervaring in de sport en bedrijfsleven.

Met fysiotherapie help ik de gezondheid van mijn patiënten. Gezondheid bestaat uit verschillende aspecten waarvan voeding een belangrijk onderdeel is. Dit heeft een ander project geïnspireerd: de bereiding en verkoop van biologische glutenvrije, lactosevrije gerechten met ingrediënten van onze eigen biologische (permacultuur) groentetuin, bereid volgens oud Italiaanse familierecepten.

Word ook lid van PVOO

Ben jij ondernemer in Oegstgeest? Of zakelijk actief in Oegstgeest? En ben je op zoek naar nieuwe netwerkmogelijkheden? Dan is Platform Voor Ondernemers Oegstgeest wat voor jou!

Word lid

Back To Top