Skip to content

RWV Advocaten

Adres:
Postbus 11231
Postcode:
2301 EE
Plaats:
Leiden
Telefoon:
071-7502200
Website: www.rwv.nl
E-mail: info@rwv.nl

Bedrijfs­omschrijving

Met de juiste ondersteuning sta je een stuk sterker. Kom je verder. Ontdek je meer mogelijkheden. Ervaar je meer rust. Dat en meer vind je bij RWV Advocaten in Leiden.

Wij zijn een ondernemend advocatenkantoor voor ondernemers en particulieren. Onze bevlogen advocaten lossen samen met jou jouw juridische zaken en problemen op. Strategisch. Duurzaam. In én out of the box. Onze taal is helder, de lijnen zijn kort en onze ervaring en betrokkenheid groot. We scheppen kansen en regelen de zaak. Op een manier die bij je past, zodat het goed gaat én voelt. Want ja, daar worden we zelf ook blij van.Lees hier op www.pvoo.nl het nieuwsbericht waarmee Jeroen Joustra (Advocaat RWV Advocaten) zich heeft voorgesteld aan de PVOO leden.

Mediation
Wij hebben een aantal ervaren mediators in huis, die opgeleid zijn om te bemiddelen bij geschillen op uiteenlopende gebieden. We zetten mediation -indien mogelijk en gewenst - graag voor je in, omdat het je tijd, geld en evenzoveel energie kan besparen.

Cursussen en workshops
Onze advocaten verzorgen cursussen en workshops over juridische onderwerpen. Dit doen we voor andere advocaten en ook voor cliënten en andere geïnteresseerden.

Op de hoogte blijven van het juridische nieuws?
Blijf op de hoogte van het laatste juridische nieuws, waardevolle inzichten en exclusieve evenementen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over belangrijke juridische ontwikkelingen, interessante masterclasses en inspirerende evenementen met praktische en relevante informatie.

Of volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram, Vimeo of YouTube.

Contact­persoon

Jeroen Joustra

Advocaat

Word ook lid van PVOO

Ben jij ondernemer in Oegstgeest? Of zakelijk actief in Oegstgeest? En ben je op zoek naar nieuwe netwerkmogelijkheden? Dan is Platform Voor Ondernemers Oegstgeest wat voor jou!

Word lid

Back To Top