Skip to content

Travel Counsellors – Patricia Russell – Reisbureau Oegstgeest

Adres:
Aert van Neslaan 207
Postcode:
2341 HK
Plaats:
Oegstgeest
Telefoon:
06-25269621
Website: www.travelcounsellors.nl/patricia.russell
E-mail: patricia.russell@travelcounsellors.nl

Bedrijfs­omschrijving

Op maat gemaakte vakanties zijn mijn specialiteit. U zult profiteren van een energieke, servicegerichte, Engels sprekende Zuid-Afrikaanse reisadviseur die, met oog voor detail, alles uit de kast trekt om u de mooiste reisbeleving te bieden, waar u met groot plezier op terug zal blijven kijken. Lid van de ANWR, SGR en IATA.

Lees hier op www.pvoo.nl het nieuwsbericht waarmee Patricia haar Reisbureau Oegstgeest en Travel Counselors heeft voorgesteld aan de PVOO leden.

Leuke en informatieve blogs over mogelijke (verre) reisbestemmingen en klantenervaringen is te vinden op www.travelcounsellors.nl/patricia.russell/#myBlogs.

Contact­persoon

Patricia Russell

Eigenaar

Het is voor mij als uw reisadviseur een uitdaging te helpen bij het samenstellen van uw droomreis.

Op maat gemaakte vakanties zijn mijn specialiteit. U zult mij leren kennen als een energieke, servicegerichte en ervaren reisadviseur die met oog voor detail, alles uit de kast haalt om u een prachtige reisbeleving te bezorgen waar u met groot plezier op terug zal blijven kijken.

Als uw persoonlijke reisadviseur neem ik de tijd om u te leren kennen, en bespreek graag uw wensen en mijn adviezen en suggesties bij mij thuis in mijn kantoor of, bij u thuis op een tijdstip dat bij u goed uitkomt.

Word ook lid van PVOO

Ben jij ondernemer in Oegstgeest? Of zakelijk actief in Oegstgeest? En ben je op zoek naar nieuwe netwerkmogelijkheden? Dan is Platform Voor Ondernemers Oegstgeest wat voor jou!

Word lid

Back To Top