Skip to content

Verlessio BV

Adres:
Eduard Flipselaan 19
Postcode:
2343 MT
Plaats:
Oegstgeest
Telefoon:
06-15274735
Website: www.verlessio.nl
E-mail: ramon.verdel@verlessio.nl

Bedrijfs­omschrijving

Wij zijn een klein Italiaans familiebedrijf. Wij maken traditionele handgemaakte delicatessen op basis van onze Italiaanse recepten welke niet alleen heerlijk, biologisch en gezond zijn maar ook geschikt voor mensen met een gluten allergie en/of lactose intolerantie.

Na jarenlang te hebben geëxperimenteerd zijn onze traditionele Italiaanse recepten zodanig aangepast zodat ze ook geschikt zijn voor mensen met een gluten allergie maar nog steeds net zo lekker smaken. Alleen gezond eten is niet genoeg. Het moet natuurlijk ook goed smaken.Wij gebruiken alleen hoogwaardige biologische ingrediënten waarvan wij een groot deel importeren uit Italië. Al onze producten zijn van nature glutenvrij en lactosevrij (<0,1 lactose /100 gr) zonder toevoegingen.Wij vervaardigen onze producten in Oegstgeest met gratis bezorging in Oegstgeest. Daarnaast zijn er 2 pickup points in de regio. 1 bij "EKOplaza" in Wassenaar en 1 bij "Indoor volkstuinen Rijnsburg".

Verder kun je onze producten bestellen via de websitewww.verlessio.nl. Daar kun je aangeven hoe je deze wilt ontvangen/ophalen.Wij zijn ook beschikbaar voor evenementen en zullen regelmatig zelf evenementen organiseren om onze producten te promoten.

Lees hier op www.pvoo.nl het nieuwsbericht waarmee Ramon en Paolo un onderneming Verlessio BV voostellen aan de PVOO leden.

Contact­persoon

Ramon Verdel

Algemeen directeur

Word ook lid van PVOO

Ben jij ondernemer in Oegstgeest? Of zakelijk actief in Oegstgeest? En ben je op zoek naar nieuwe netwerkmogelijkheden? Dan is Platform Voor Ondernemers Oegstgeest wat voor jou!

Word lid

Back To Top