Skip to content

Wecountancy

Adres:
Kapteynstraat 1, SBIC-building suite 300
Postcode:
2201 BB
Plaats:
Noordwijk
Telefoon:
071-5724965
Website: www.wecountancy.com
E-mail: mail@wecountancy.com

Bedrijfs­omschrijving

Wecountancy is dé professionele partner voor financiële en fiscale zaken waar iedere ondernemer mee te maken heeft.

Wecountancy staat voor een persoonlijke benadering. Betrokkenheid en aandacht, dat bieden we als geen ander. Als sparringpartner van ondernemers denken we mee over de beste oplossingen, juist als die niet voor de hand liggen. Daarom zetten we sterk in op innovatie en ontwikkelen we zelf tools die onze klanten vooruithelpen. Zodat we samen hun onderneming laten groeien.

Onze ideale klant is een afspiegeling van onszelf. Een ondernemer die open staat voor verandering. Die een moderne kijk op ondernemen heeft en alles wat daarbij komt kijken. En houdt van een vooruitstrevende aanpak die past bij deze tijd – en de tijd die voor ons ligt.

Wecountancy is in 2023 ontstaan uit de samensmelting van de Activa Groep en de Zirkzee Groep. Twee ervaren organisaties met een gedeelde passie: ondernemers helpen om hún passie tot bloei te laten komen.

Contact­persoon

Hans Scholten

Senior-belastingadviseur

Word ook lid van PVOO

Ben jij ondernemer in Oegstgeest? Of zakelijk actief in Oegstgeest? En ben je op zoek naar nieuwe netwerkmogelijkheden? Dan is Platform Voor Ondernemers Oegstgeest wat voor jou!

Word lid

Back To Top