Skip to content

Maandag 11 oktober: online netwerkevent Economie071

Er zijn veel ontwikkelingen (zeker ook recent) die van invloed zijn op onze regionale economie. Door analyses en samenwerkingen houden we hier vanuit Economie071 graag zicht op. We passen het vervolgens toe in onze projecten.

Ben jij benieuwd naar alle cijfers en inzichten? En wil je geïnspireerd worden hoe je dit zelf kunt toepassen in je werk? Neem dan deel aan ons online netwerk-event op maandag 11 oktober. Je maakt dan meteen kennis met ons nieuwe online event-platform https://economie071.live. Via de link kun je al een account aanmaken waarop het programma 11 oktober is te volgen.

Programma 16.00  – 18.00 uur
Bureau Blaauwberg verzorgt een mini-college n.a.v. de meest recente cijfers uit onze nieuwe economische Index071 die binnenkort verschijnt. We geven een korte presentatie over ons nieuwe project Digitalisering in het MKB.

Er zijn daarnaast verschillende deelsessies waar je uit kunt kiezen:

  • Hoe zet je de ondernemer centraal? Maak kennis met het denkkader van ondernemers en hoor wat zij belangrijk vinden.
  • Hoe werkt Economie071 aan het versterken van de regionale economie? Maak kennis met onze werkwijze, doe inspiratie op hoe jij kunt bijdragen of waar voor jouw organisatie kansen liggen.
  • Hoe draagt Stagepact071 bij aan een gezonde arbeidsmarkt in tijden van corona? Maak kennis met een best practice uit de Leidse regio.

Op de online beursvloer kun je verder praten over een aantal projecten. Via de chatroom ontmoet je collega’s uit de regio. Aanmelden kan door een account aan te maken op het digitale event-platform: https://economie071.live. De uitnodiging en het programma volgt.

Back To Top