Skip to content

Even voorstellen: PVOO lid – Cultuurhuis de Paulus

Beste PVOO leden,

Cultuurhuis De Paulus geeft en hééft ruimte voor cultuur in de breedste zin van het woord. De kerk, een rijksmonument is door vijf prachtige zalen zeer geschikt voor culturele doeleinden zoals: muziek, dans, yoga, colleges of concerten. Tevens worden er religieuze bijeenkomsten, rouw- en trouwdiensten gehouden. De verschillende ruimtes zijn  zowel vast  als incidenteel te huur.

Wilt  u hierover informatie dan kunt u mailen naar : info@cultuurhuisdepaulus.nl of bellen naar 06-27253783. Contactpersoon is Joanneke de Boer

Naast de verhuur is het plan om in eigen beheer concerten op zowel regionaal als nationaal niveau te organiseren. Hiervoor wordt een plan ontwikkeld dat de komende jaren uitgewerkt wordt. U zult te zijner tijd hierover zeker horen.

Naast het bestuur beschikt de organisatie over een groot aantal vrijwilligers die opgedeeld zijn in teams die verschillende werkzaamheden verrichten. Ieder naar zijn interesse en mogelijkheden. Er is natuurlijk altijd plaats voor nieuwe mensen die ons team willen versterken.

Wilt u hierover informatie dan kunt u mailen naar vrijwilligers@cultuurhuisdepaulus.nl of bellen naar 06-15352122. Contactpersoon is Lucie Wassink.

Back To Top