Skip to content

Even voorstellen: PVOO lid – Perifeer B.V.

Beste PVOO leden,

Perifeer waarnemen – door net naast het directe onderwerp te kijken, komen belangrijke omliggende onderwerpen naar boven.

Door een brede achtergrond kan ik bedrijven met nieuwe invalshoeken grote stappen laten zetten. Ik doe dit, eventueel met partners, als adviseur of interim manager.

Mijn ervaring komt uit verscheidene posities in corporates, landen en sectoren waarin ik uiteenlopende verantwoordelijkheden had.

Denk aan Perifeer als je MKB bedrijf moet groeien (business development, marketing, digital); klantgerichter moet worden (customer centricity & experience); een professionaliseringsstap moet zetten (operations, lean, processen) of als je een ervaren general manager nodig hebt op interim basis. Op dit moment vervul ik een functie als country manager voor marketing consultant The House of Marketing en heb daarnaast nog ruimte voor een kleinere opdracht.

Ik zie er naar uit de ondernemers van Oegstgeest te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Wouter Stoutjesdijk

Back To Top