Ga naar hoofdinhoud

Nieuw lid PVOO

ATELIER FIELIEJEE – Ontwerp en advies voor de bouw

Na bijna 40 jaar in de bouwwereld waarvan 28 jaar als partner van architectenbureau FilliéVerhoeven was op 1 januari 2021 de tijd gekomen om mijn eigen richting in te slaan. In de ruimte tussen architectuur en kunst is een groot domein dat ik als ruim onderbelicht ervaar. Einstein schijnt gezegd te hebben: “Logica brengt je van A naar B,  verbeelding brengt je overal”. Behalve aan concrete bouwprojecten werk ik daarom ook aan het visualiseren van de verbeelding in de hoop dat ik een licht kan schijnen op de ongekende mogelijkheden en dat mijn inspanningen leiden tot een nog mooiere wereld dan we al hebben.

Zie www.atelierfieliejee.nl

Met vriendelijke groet,

Dennis Fillié

Atelier Fieliejee

0620410286

 

Back To Top