PVOO Facebook  PVOO Twitter  PVOO LinkedIn

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Lustrum en nostalgie 9

September heb ik altijd een bijzondere maand gevonden. Iedereen is aan het opstarten terwijl het derde kwartaal al bijna wordt afgesloten. Na een periode van betrekkelijke rust lopen de agenda’s vol. Er moet weer gewerkt worden. Ook voor het bestuur van het PVOO breekt een drukke periode aan. Zeker dit jaar met het 2e lustrum op 16 november voor de boeg.

Voor het zover is staan nog een aantal andere evenementen gepland. Als eerste “de nieuwe ondernemersavond” en een speeddateavond in oktober. Kort na het lustrum wordt vervolgens de jaarlijkse thema-avond gehouden over de fiscale veranderingen die ons te wachten staan het komend jaar. De organisatie van dit soort bijeenkomsten heeft zich de afgelopen tien jaar bewezen als zeer zinvol in het kader van kennisoverdracht en netwerkmogelijkheden.

Eerste spontane speeddaters
De eerste bijeenkomst die ooit werd georganiseerd en waar leden zelf actief aan konden deelnemen had plaats bij La France op 28 september 2004. Een aantal ondernemers maakte spontaan gebruik van de kans om binnen drie minuten een presentatie van hun bedrijf te geven. Een hilarische avond, want bijna niemand was te stoppen als hij of zij eenmaal enthousiast aan het woord was. De ingehuurde en professionele spreker die aansluitend een lezing gaf met als titel “Marketing, wat kan ik ermee in de praktijk?”, wist daar goed op in te spelen en had voor een ieder nog wel een waardevolle tip.

Bestuur groeit mee
De vele thema-avonden, bedrijfsbezoeken en netwerkborrels die volgden hebben zeker bijgedragen aan de continue groei van het ledental. Voor de evenementencommissie blijft het een uitdaging al die leden tevreden te houden. Ik ben daarom blij dat ook het bestuur heeft kunnen meegroeien met haar leden. Nostalgie mag dan leuk zijn, maar terugverlangen naar de beginjaren van onze vereniging doe ik zeker niet.

Henk Visser, voorzitter PVOO
18 september 2013

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nog geen lid van de PVOO? Klik hier om je in te schrijven.