PVOO Facebook  PVOO Twitter  PVOO LinkedIn

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Optimisme en vertrouwen

Met zijn wekelijkse column in de Oegstgeester Courant weet hij vele lezers te boeien. Zijn opmerkzaamheid is groot, zijn pen vaak scherp. Waar hij ook gaat, zijn fototoestel is nooit ver uit zijn buurt. Overal is hij, Wil van Elk, een graag geziene gast. Zo ook bij onze nieuwjaarsreceptie, waar Wil als redacteur en fotograaf aanwezig was om verslag te doen. Zijn verhaal, elders op deze pagina, spreekt over een voorzitter vol optimisme en vertrouwen in de nabije toekomst. Dank je wel Wil, dat klopt. Die boodschap is dus goed overgekomen.

Positieve ontwikkelingen
Mijn optimisme komt voort uit succesvolle ontwikkelingen die in 2013 in gang zijn gezet. Oegstgeest kwam in beweging. Ineens was daar het Dorpslab. Verbinden was de slogan en burgerparticipatie leefde op. Met overheid en onderwijs werd meegewerkt aan de realisatie van de Economische Agenda Leidse Regio. En ook voor Oegstgeest kwamen we tot een concept voor het economisch beleidsplan. Een lang gekoesterde wens van het PVOO ging daarmee in vervulling. Politieke daadkracht lijkt daarmee ook teruggekeerd.

Veranderingen in 2014
Nu de uitwerking nog. Er is gezaaid, maar zal de bodem vruchtbaar blijken? Wie er meer over wil weten moet op 10 maart naar La France komen. Daar organiseert het PVOO een verkiezingsavond met een debat tussen alle lokale kopstukken van de politieke partijen. De avond is ook voor niet-leden vrij toegankelijk.
En wat 19 maart de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen ook mag zijn en wat het vertrek van Els Timmers ook teweeg zal brengen, ik blijf positief gestemd en zie deze veranderingen die in 2014 op ons afkomen met groot vertrouwen en belangstelling tegemoet.
Zo ook kijk ik vol vertrouwen uit naar de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging op
22 april. Voor mij komt er dan een einde aan een mooie periode van zes jaar, waarin ik als voorzitter leiding heb mogen geven aan deze prachtige ondernemersvereniging.

Henk Visser, voorzitter PVOO
15 januari 2014

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nog geen lid van de PVOO? Klik hier om je in te schrijven.