PVOO Facebook  PVOO Twitter  PVOO LinkedIn

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Partnerschap PVOO en MKB-Nederland: krachtiger en vitaler ondernemen

            

 

Het Platform Voor Ondernemers Oegstgeest (PVOO) en MKB-Nederland hebben begin juni een convenant gesloten om het lokale partnerschap te bekrachtigen.  Het partnerschap is gericht op samenwerking, lobby versterking en informatieoverdracht om uiteindelijk vitaler te kunnen ondernemen in Oegstgeest.

Krachtiger en vitaler ondernemen
Tycho Vos, het nieuwe PVOO bestuurslid belangenbehartiging, geeft aan dat het doel van de samenwerking is om elkaar te versterken, met name op het gebied van belangenbehartiging voor ondernemers.  Jeppe Licht van MKB-Nederland vult aan “al meer dan honderd jaar behartigt MKB-Nederland de belangen van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Het PVOO is een prachtige lokale ondernemersclub die goed gebruik kan maken van de kennis en expertise die bij MKB-Nederland aanwezig is.”

Uitdagingen
Volgens Vos is er de komende tijd een aantal duidelijke uitdagingen in Oegstgeest. “De helft van de bedrijventerreinen in Oegstgeest is nog niet in gebruik en er worden nu plannen gemaakt voor invulling van het MEOB-terrein en de uitbreiding van het Bio Science Park. Daarnaast is de gemeentelijke dienstverlening aan ondernemers een punt van aandacht. Nu de interne reorganisatie bij de gemeente achter de rug is wordt het hoog tijd dat als resultaat de kwaliteit van de dienstverlening omhoog gaat. Meedenken en aangeven op welke manier iets wel kan in plaats van de regelgeving te gebruiken om aan te geven wat niet kan. Tenslotte is er in het nieuwe collegeprogramma een onderzoek naar een ondernemersfonds aangekondigd. Het uitgangspunt hierbij moet zijn dat je dit alleen doet als het voor alle Oegstgeester ondernemers toegevoegde waarde heeft.”

Ondernemend Oegstgeest
Jeppe Licht “MKB Nederland houdt jaarlijks de verkiezing voor de MKB vriendelijkste gemeente van Nederland en heeft ook veel ervaring in het opzetten van lokale ondernemersfondsen. Dit zijn dus typisch voorbeelden waarbij het partnerschap optimaal tot uitdrukking kan komen.”  Tycho Vos besluit “door deze nieuwe samenwerking hopen we ondernemend Oegstgeest nog vitaler te maken!“

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nog geen lid van de PVOO? Klik hier om je in te schrijven.