PVOO Facebook  PVOO Twitter  PVOO LinkedIn

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Wijnborrels op Duinzigt

Wij hopen dat iedereen een hele mooie zomer en/of vakantie heeft gehad!

Maar nu is het september. In Frankrijk zeggen ze 'la rentree'. Iedereen (keert) weer terug van vakantie en bereidt zich voor op de mooie nieuwe dingen die gaan komen.
Het schooljaar is begonnen, de kindjes weer vol goede moed op pad. Plannen voor een nieuw seizoen of klaarmaken voor de eindsprint om het jaar goed af te ronden.

Wij eten al voorzichtig al wat herfstige dingen, maar ook nog de laatste restjes van de zomer.
Dus recepten met druiven, vijgen, het laatste zomerfruit, mooie kazen, lamsvlees dat nu heerlijk is, zonnebloemen op tafel, de laatste rozen in de tuin.

En natuurlijk is het (bijna) oogsttijd! De spanning die iedere wijnboer kent van de timing van de laatste weken. Nu al oogsten of nog heel even wachten. Speel je op safe of durf je die gok voor de laatste na-zomerse zonnestralen te nemen.

Wat wij eigenlijk wilden vertellen is dat wij dit najaar gaan proberen om op de voorlaatste donderdag van de maand de wijnborrels op Duinzigt nòg beter bezocht en nòg beter gewaardeerd te krijgen.
Regelmatig constateerden wij namelijk dat de vrijdag toch vooral voor het gezinsleven wordt gebruikt, maar dat dit zo jammer was omdat het ook zo gezellig en lekker is om samen een mooi glas wijn te drinken!

Aan die roep geven wij dan ook gehoor en gaan wij het de komende maanden op de donderdag proberen van 17.00- 19.30.
Dus zet alvast in de agenda:
•    donderdag 18 september
•    donderdag 23 oktober
•    donderdag 20 november
•    donderdag 18 december
Natuurlijk altijd met 8 overheerlijke wijnen per glas, heerlijke hapjes voor erbij en een muziekje voor erachter! Tevens streven wij ernaar om een bepaald thema achter de te serveren wijnen te gebruiken.

De eerste keer is over ruim twee weken en wij kunnen nu al verklappen dat wij hele mooie Italianen op tafel zullen hebben staan!

Wij hopen je dan te zien, zeg het voort en neem ook vooral vrienden en collega's mee!

groet,
Jack & Vincent
www.curiouswines.nl

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nog geen lid van de PVOO? Klik hier om je in te schrijven.