PVOO Facebook  PVOO Twitter  PVOO LinkedIn

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

SMCO oprichtster Marijke in ’t Veld: gewoon gezond eten!

‘Oegstgeest is een gezond en fit dorp’, aldus PVOO-voorzitter Mark Cremers tijdens zijn praatje tijdens de netwerkbijeenkomst op 4 september in de Beukenhof. ‘Kijk bijvoorbeeld naar de prima sportprestaties op gebied van tennis, zwemmen en hockey. En voor degenen die daarbij blessures oplopen is er gelukkig, al 22 jaar lang, het Sportmedisch Centrum Oegstgeest (SMCO), onze sponsor van vanavond.’

SMCO-oprichtster Marijke in ’t Veld heeft zelf veel PVOO-leden van blessures afgeholpen. Net met pensioen, maar het levende bewijs van het succes van het SMCO: slank, fit en vief. Sinds 2008 is het multidisciplinaire centrum gevestigd aan de Lange Voort. Uitgangspunt voor alle behandelingen luidt: kijken wat cliënten zelf nog kunnen en samen aan de slag. Voor te dikke PVOO-leden heeft ze nog een gouden tip: gezond eten! Voor deze gelegenheid heeft ze de Beukenhof weten over te halen supergezonde, veelal groentesnacks te serveren in plaats van de traditionele gefrituurde garnalen en bitterballen.

Zoon Alex Robert, die samen met Margo Passchier en Guido Verschoor zijn moeder opvolgt, distantieert zich wijs van het gewichtige onderwerp en toont aan de hand van een video tot welke behandelingen en trainingen op maat, in een supermooie accommodatie, het SMCO allemaal in staat is. Met dank aan La Mama!

Tot slot herinnert de voorzitter de leden aan de themabijeenkomst in La France op 23 september, waarin Karel Noordzij de vraag beantwoordt waarom alle managers en leiders een ‘hofnar’ nodig hebben om hun onderneming tot een succes te maken. Ook roept de voorzitter de leden op per mail of mondeling aan bestuurslid Tycho de Vos hun mening te geven over nut en noodzaak van een ondernemersfonds voor Oegstgeest. Want kritisch onderzoek vooraf is nodig; een fonds is immers een middel en geen doel op zich. Binnenkort volgt hierover een artikel op de PVOO-site.

Truus van der Spek
4 september 2014

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nog geen lid van de PVOO? Klik hier om je in te schrijven.