Skip to content

Nieuwsbrief juni 2022

Beste leden,

Begin juni konden wij weer genieten van een bedrijfsbezoek. Dit keer aan het ondernemerscentrum Duinzigt. Hier presenteerden zich diverse ondernemers die gevestigd zijn in het voormalige zusterhuis dat na een mooie renovatie geschikt is als ondernemers- en vergaderlocatie. Met een glaasje en een hapje maakten wij kennis met dit unieke gebouw en haar ondernemers. Een memorabel bezoek.

Haringparty
We kijken al uit naar onze traditionele haringparty op het terrein van Oud Poelgeest op woensdag 22 juni. De uitnodiging volgt later deze week. Hugo van der Meij laat weten dat de haringen op tijd worden verwacht. Pieter Walvaart gaat zich inspannen voor muziek en een goede ontvangst. Nu maar vertrouwen op mooi weer. De vorige jaren is dat prima gelukt.

Hulptroepen gezocht
In de vorige nieuwsbrief hebben we ondersteuning gevraagd voor enkele toekomstige plannen en projecten. Ondersteuning en inbreng om plannen en ideeën uit te werken voor ons 20-jarige jubileum in 2023. Maar ook ideeën over hoe jonge ondernemers met ons verbonden kunnen worden en vragen en wensen die er leven op het gebied van communicatie en marketing. Na de zomer zullen we starten met onze leden die zich hiervoor hebben aangemeld. Er is nog ruimte voor creatieve en participerende leden.

Ik meld me aan voor de werkgroep

Bijeenkomsten
In de maand juli zullen we rekening houden met ieders vakantieplannen en geen bijeenkomsten houden. Vanaf augustus gaan we de agenda’s weer vullen met boeiende bijeenkomsten en ook interessante bedrijfsbezoeken. Houd de berichten van het PVOO in de gaten.

Presentatie coalitieakkoord
Net als jullie zijn wij benieuwd naar het nieuwe coalitieakkoord en de vorming van een nieuw college. Op 15 juni wordt het concept gepresenteerd en is er gelegenheid om als bewoner of ondernemer hierop te reageren. Als belangenbehartiger zal het PVOO zich inspannen een goede relatie met het college op te bouwen, waarmee we de belangen van onze leden/ondernemers willen dienen.

Meer informatie en aanmelden

MKB deal/Economie071
Van de projectleider hoorden wij dat 5 ondernemers in Oegstgeest gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid vouchers tot max € 1000 te verkrijgen voor investeringen in digitalisering. Ook diverse coaching aanvragen zijn gehonoreerd. Vanaf 1 juni is weer een nieuwe tranche van 50 vouchers beschikbaar gekomen. Interessant om uw digitaliseringsplannen kritisch onder de loop te nemen.

Meer informatie

Bekijk de nieuwsbrief

Back To Top