Skip to content

Nieuwsbrief PVOO – december 2021

Beste leden,

Jammer, jammer, maar met de huidige coronabeperkingen moeten we onze traditionele nieuwjaarsbijeenkomst overslaan. Onze gezondheid heeft prioriteit en we troosten ons met het idee dat we alles op een later moment kunnen goedmaken.


Laat digitalisering voor je werken
Digitalisering komt voor in elke sector. Zo communiceren bedrijven steeds meer online en doen ze ook steeds meer zaken online. Ook in de bedrijfsvoering komt digitalisering steeds meer voor om zaken slim te regelen en kosten te verlagen. Kortom, digitalisering biedt enorme kansen! Bedrijven die gebruikmaken van deze kansen groeien sneller en zijn toekomstbestendiger.

Wat werkt voor jou?
Om te zorgen dat onze ondernemers deze kansen zo goed mogelijk benutten heeft Economie071 het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’ gelanceerd. Via kennissessies en workshops leren ze ons welke kansen er zijn. Er zijn ook vouchers beschikbaar om zaken ook echt uit te proberen.

Bijeenkomst PVOO
Op dit moment bereiden wij een bijeenkomst voor op donderdag 3 februari 2022 om jullie over deze mogelijkheden te informeren. We zijn als belangenbehartiger groot voorstander van oriëntatie op digitale kansen. Alles natuurlijk onder voorbehoud van coronamaatregelen en beschikbaarheid van locatie en sprekers.

Doe de Digiscan
Wil jij de kansen van digitaliseren benutten, maar weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen? Doe dan de Digiscan! Zo kom je er snel achter of je een digitale nieuwkomer, digitaal ambitieus of een digitale held bent. Na het invullen van de scan zal Economie071 contact met je opnemen om te kijken hoe ze je verder kunnen gaan helpen. Meer informatie vind je op www.economie071.nl. Schrijf je daar ook in voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de aankomende kennissessies en workshops.

Meer informatie


De gemeenteraadsverkiezingen in 2022
Op 17 februari 2022 wordt er een verkiezingsdebat georganiseerd dat wij als PVOO ondersteunen. Het Rijnlands Lyceum heeft hun locatie beschikbaar gesteld. Diverse politici/lijsttrekkers hebben hun medewerking al toegezegd en een moderator is gevonden om het debat te begeleiden. De diverse verkiezingsprogramma’s zullen door deskundigen worden geanalyseerd en onze lokale politici zullen daarover worden geïnterviewd in het debat. Als ondernemer krijg je ruimschoots de gelegenheid de politici vragen te stellen en hun standpunten nader te laten toelichten.

Het PVOO heeft als onderdeel van de Rijnlandse ondernemersverenigingen een manifest opgesteld waarin met name ook door VNO-NCW de thema’s worden belicht die voor ons bedrijfsleven van belang zijn. Het is goed dat jullie en onze politici daar kennis van nemen.

Lees het manifest


‘Terug naar Oegstgeest’ puzzel

Heel veel van onze leden maakten gretig gebruik van het aanbod om de ‘Terug naar Oegstgeest’ puzzel op te halen. Vele rode koontjes zijn nu gebogen over het tableau om alle herkenbare en creatief verstopte locaties tot één geheel te krijgen. Een mooi staaltje dorpsmarketing en tijdverdrijf.


Ter afsluiting van deze laatste nieuwsbrief van het jaar, wenst het bestuur van het PVOO jullie en jullie dierbaren fijne en gezonde feestdagen. Laten we allen in eigen kring proosten op een voorspoedig en qua virussen hopelijk minder hectisch jaar dan we nu achter ons laten. Alvast een mooi nieuw 2022 waarin we elkaar weer kunnen ontmoeten.

Gerrit Jan Bezemer, voorzitter,
mede namens het bestuur PVOO

Bekijk hier de nieuwsbrief

Back To Top