Skip to content

Nieuwsbrief PVOO juni 2021

Beste Leden,

Met steeds meer versoepelingen beginnen onze ondernemers zich weer te herpakken. Voor veel ondernemers was de pijn van de lockdown hevig. Toch is het ondernemers eigen om de mouwen op te stropen en de schouders eronder te zetten. Optimisme voert de boventoon. En met enige reflectie kunnen we de vraag stellen wat we van de crisis geleerd hebben. Bijvoorbeeld vragen als: is de bedrijfsvoering op orde? Moeten we iets met digitalisering? Zijn we flexibel en wendbaar? Wat mag ik van medewerkers vragen? Etc.

Gemeentelijke verkiezingen
We zagen hoe overheid en politiek invloed hebben op ons ondernemerschap. En, belangrijk, welke invloed hebben we en willen we zelf op de politiek? In dat kader is het nuttig te beseffen dat er in 2022 weer gemeentelijke verkiezingen zijn. En dat betekent dat partijen in deze periode hun programma’s schrijven. Wat staat er straks in hun economische paragraaf? Wat is de richting waarop partijen ondernemersbelangen voor ogen hebben? En wilt u als ondernemer daar invloed op uitoefenen? Als PVOO willen we onze rol als belangenbehartiger graag onpartijdig en onafhankelijk vervullen. Maar het verzamelen van input en ontvangen van ondernemerssignalen kunnen we zeker tot onze taken rekenen.

We zullen niet schromen deze aan diverse programmaschrijvers door te geven. Voor je het weet staan kandidaat raadsleden te flyeren met standpunten waar jullie zelf iets aan hebben. Jullie signalen ontvangen we graag op onze email info@pvoo.nl. Denk erover en reageer.

Hartelijke groet,
Gerrit Jan Bezemer (voorzitter PVOO) 

Bekijk hier de hele nieuwsbrief.

Back To Top