Skip to content

Nieuwsbrief PVOO – september 2021

Beste Leden,

Nu de coronamaatregelen steeds verder versoepelen zijn wij nieuwsgierig wat de coronacrisis met ons gedaan heeft. En dan bedoel ik niet alleen fysiek en mentaal maar ook bedrijfseconomisch. Voor de zomer deden we al een ledenraadpleging en constateerden optimisme over de herstelmogelijkheden maar ook zagen we somberheid bij sommige sectoren over hun toekomstperspectief.

In dat verband viel ons de oproep van de gemeente Oegstgeest op om deel te nemen aan een onderzoek naar koop- en winkelgedrag. Informatie is te vinden op www.kso2021.nl. Wij zijn benieuwd naar de resultaten van dit onderzoek en mogelijke gevolgen van gewijzigd consumentengedrag voor onze ondernemers.

Burgemeester Emile Jaensch kondigde aan dat hij graag een tweede termijn ambieert. We begrijpen dat ook de raad een positieve voordracht aan de commissaris van de koning zal geven. Desgevraagd schreven wij in de OC dit ook te ondersteunen. Zolang een discussie over de voor- en nadelen van een onafhankelijke gemeente nog niet is afgerond is wat ons betreft zijn aanblijven wenselijk.

Deze maand werd het nieuwe Biopartner5 gebouw officieel geopend. Naar verluid een prachtig duurzaam gebouw dat met bezielend enthousiasme van directeur Thijs de Kleer verhuurd wordt aan startende en doorstartende biotechbedrijven. Op donderdag 7 oktober zijn we als PVOO bij hem te gast en zal hij onze leden zijn gebouw aan ons laten zien. We verheugen ons er op. Nadere berichtgeving over ons bezoek volgt.

Hartelijke groet,

Gerrit Jan Bezemer
Voorzitter PVOO

Bekijk hier de hele nieuwsbrief

Back To Top