Skip to content

Over PVOO

Netwerken ontstaan waar belangen samenkomen. Ondernemers uit Oegstgeest vinden elkaar bij het Platform Voor Ondernemers Oegstgeest. De maandelijkse netwerk- en kennisbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken worden zeer goed bezocht. Dit is dé gelegenheid om informatie uit te wisselen, inspiratie op te doen of serieuze zaken te bespreken. En PVOO leden gunnen elkaar business c.q. attenderen collega-ondernemers op kansen in de markt. Reden dus genoeg om aansluiting te zoeken bij het PVOO.

Dienstverlening PVOO

Doelstelling

In 2003 is Platform Voor Ondernemers Oegstgeest tot stand gekomen om als één centraal aanspreekpunt van ondernemers te dienen naar gemeente, Kamer van Koophandel en andere belanghebbende partijen om zo het lokale bedrijfsleven te verbeteren en lokale economische groei te stimuleren. PVOO is een betrouwbare, deskundige partner en helpt ondernemers, ZZP’ers en Startups uit Oegstgeest om succesvol en maatschappelijk betrokken zaken te doen.

Statuten PVOO

Bestuursleden

Het bestuur van het Platform Voor Ondernemers Oegstgeest is verantwoordelijk voor het contact met alle belanghebbende partijen en de maandelijkse bijeenkomsten voor de leden van PVOO. Het bestuur bestaat uit:

Bestuur PVOO:

Annemieke Wagenaar

Penningmeester

Gerrit Jan Bezemer

Voorzitter

Karen Rueb-Braakman

Bestuurslid evenementen

Anneke Anholts-Brussee

Secretaris

Sandra Nonhebel

Bestuurslid Communicatie & Marketing

Ereleden PVOO:

Ronald Kuivenhoven

Ton van der Lans

Contact opnemen?

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de netwerkmogelijkheden voor jou als ondernemer in Oegstgeest? Vul dan onderstaand contactformulier in! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Back To Top