PVOO Facebook  PVOO Twitter  PVOO LinkedIn

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Hoe lang nog?

Laatst zei iemand tegen me: “Dat duurt al lang, die discussie over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!” “Ja,” antwoordde ik, “duurzaamheid hè. Dat kan niet lang genoeg duren.” Sommige ondernemers houden er niet van om lang te discussiëren. En zeker niet over maatschappelijke thema’s. Ze kijken waar ze iets mee kunnen en pakken gewoon aan. Niet kletsen maar doen!

Toch was er veel belangstelling voor de dag van de duurzaamheid, dit jaar op 10 oktober voor de derde keer gehouden. Er waren zowel doe- als discussieacties, verspreid over het hele land. In het verlengde hiervan organiseert de gemeente op dinsdag 30 oktober een bijeenkomst over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). In samenwerking met het PVOO is een programma samengesteld dat interessant is voor ZZP’ers, MKB en grotere ondernemingen. Voor ondernemers die al ‘goed’ bezig zijn en bedrijven die meer met MVO willen gaan doen. Want ook de aanpakkers (is dat eigenlijk niet elke ondernemer?) kunnen op die manier nieuwe ideeën opdoen voor volgende acties.

MVO-avond
MVO en duurzaamheid zijn inmiddels containerbegrippen geworden, dat ben ik met de criticasters eens, maar er is door eigen invulling nog veel te winnen. Net zoals het begrip kwaliteit houdt duurzaamheid nooit op, het kan altijd beter. Voor de ondernemers die een goed moment zoeken om te beginnen, ondernemers met inspiratie en zij die juist daarnaar op zoek zijn. Kom naar de MVO-avond: ‘Wat kost het en wat levert het op?’ Daar zullen verschillende Oegstgeester ondernemers, waaronder Corpusdirecteur Huub Lazarom hun MVO-verhaal vertellen. Verhalen over verantwoorde successen, maar ook over de strubbelingen die ermee gepaard gingen. De bijeenkomst vindt plaats op 30 oktober in het gemeentehuis. Meer informatie is te vinden op onze site en alle belangstellenden kunnen zich opgeven via . Ook alle criticasters zijn van harte uitgenodigd!

Mark Cremers, bestuurslid belangenbehartiging
Oktober 2012

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nog geen lid van de PVOO? Klik hier om je in te schrijven.