Skip to content

Starterswedstrijd LEF – schrijf je in!

De inschrijving voor starterswedstrijd LEF is in volle gang. Startende ondernemers uit de regio Holland Rijnland kunnen zich voor deze wedstrijd inschrijven en strijden tegen elkaar voor de titel ‘Starter van het jaar’ en maken daarbij kans op een prijzenpakket ter waarde van 20.000 euro. Ondernemingen die nog geen drie jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

In mei vindt de selectieavond plaats, de aangemelde starters mogen zich dan presenteren. Aan het einde van de avond worden de twaalf kandidaten dan geselecteerd. In de voorronde, die in juni plaatsvindt, mogen de kandidaten zich in een korte twee minute pitch presenteren aan de zes LEF-coaches en het publiek. De coaches krijgen ook de gelegenheid om vragen te stellen aan de kandidaten. Iedere coach zal tijdens deze voorronde één kandidaat kiezen om te begeleiden. Er gaan in de de voorronde dus maar zes kandidaten door naar de halve finale.

Tijdens de halve finale in september, strijden de zes overgebleven kandidaten en hun coaches voor één van de drie plaatsen in de finale. De jury van LEF beslist welke kandidaten er naar de finale mogen. De drie finalisten strijden in een spannende finale om de eerste plaats, tijdens deze avond worden er jury- en publieksprijs uitgereikt.

Aanmelden voor LEF kan nog tot en met 7 mei, via www.heblef.nl

Back To Top